Πάτρα: Βρήκε δικηγόρο η Ρούλα Πισπιρίγκου – Δείτε ποιος είναι

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Νέο δικηγόρο στην Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της, όρισε η ανακρίτρια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, νέος συνήγορος της 33χρονης ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Ζάρδας, ο οποίος πήρε το διαβιβαστικό και θα μεταβεί στη ΓΑΔΑ προκειμένου να δει την κατηγορούμενη.

Παραιτήθηκαν οι πρώτοι δύο δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Υπενθυμίζεται ότι χθες το πρωί παραιτήθηκε ο πρώτος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Απόστολος Λύτρας. Στη συνέχεια, το γραφείο του ποινικολόγου Νικόλαου Ιωάννου, έλαβε εντολή επικοινωνίας με την κατηγορούμενη από τους οικείους της και κατόπιν συνομιλίας του δικηγόρου με την Ρούλα Πισπιρίγκου στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ο τελευταίος ανακοίνωσε πως δεν αναλαμβάνει την εκπροσώπησή της.

Την ίδια ώρα, οι αξιωματικοί της ασφάλειας αναζητούν από πού η 33χρονη προμηθεύτηκε την κεταμίνη, την ουσία που δόθηκε στην 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα και η οποία, όπως αποδείχθηκε, ήταν θανατηφόρα. Παράλληλα, οι αρχές ερευνούν και το κινητό της τηλέφωνο και τον υπολογιστή της, όπως επίσης και τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας.

Η 33χρονη, που κρατείται στη ΓΑΔΑ μέχρι και την απολογία της την Δευτέρα, συνεχίζει να επιμένει πως δεν έχει σκοτώσει ούτε την Τζωρτζίνα, ούτε τα άλλα δύο παιδιά της, ενώ επαναλαμβάνει πως δεν έχει ιδέα τι είναι η κεταμίνη.

Περισσότερες Ειδήσεις