«Την έδειραν οι αστυνομικοί», ισχυρίζονται η αδελφή και η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

«Την έδειραν οι αστυνομικοί, έχει φάει μπουνιές στο πρόσωπο και έχει σημάδια στα πλευρά», ισχυρίζονται για τη Ρούλα  Πισπιρίγκου η μάνα και η αδερφή της.

Εντυπώση προκαλεί ωστόσο ότι οι δυο τους δεν είπαν τίποτα για τον υποτιθέμενο ξυλοδαρμό κατά τη χθεσινή τους επίσκεψη στη Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ, όπου περίμεναν οι δημοσιογράφοι για κάποια δήλωση.

Η μητέρα της βγήκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και κατήγγειλε  «η Ρούλα όταν τη συνέλαβαν της είπαν ότι το βράδυ θα την έχουν αφήσει από την Ασφάλεια. Αυτό δεν συνέβη. Ανέβηκα στην Αθήνα και είδα το παιδί μου χτυπημένο. Στο πρόσωπο είχε φάει μπουνιές. Τα πλευρά της είναι κατάμαυρα».

«Δεν μπορεί να σταθεί, δεν κοιμάται και δεν τρώει, τι συμπεριφορά είναι αυτή και από ποιον. Της τραβάγανε τα μαλλιά και της έλεγαν «πουτ@@@ ομολόγησε», «δεν το έκανα» έλεγε εκείνη» πρόσθεσε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Όταν την είδα πονούσε φρικτά και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Αυτά έγιναν μετά τη σύλληψη της. Πονάει το παιδί μου» τόνισε η μητέρα της.

Για τον Μάνο Δασκαλάκη είπε: «Έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως από την κόρη μου, δεν απαντά και δεν σηκώνει τα τηλέφωνα, είναι εξαφανισμένος».

Από την πλευρά της η αδερφή της Ρούλας ισχυρίστηκε: «Είδα ότι ηταν ταλαιπωρημένη. Φαινόταν χτυπημένη. «η ρωτήσαμε αν την χτύπησαν, από φόβο δεν μας απαντούσε αλλά έδειχνε με τα μάτια της τα σημεία γιατί φοβόταν τους αστυνομικούς. Εγώ θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους».

Περισσότερες Ειδήσεις