Αγγελική Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου: Πότε άρχισε να την υποψιάζεται (vid)

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Σοκαρισμένη από την εξέλιξη της υπόθεσης των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα με τη σύλληψη της μητέρας τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

«Νιώθω και εγώ παγωμένη, που μια μάνα τριών παιδιών κατάφερνε να παίζει στα δάχτυλα τους γιατρούς» ανέφερε η έμπειρη δημοσιογράφος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πληροφορία που έλαβε για τη θανατηφόρα ουσία που βρέθηκε στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας, ενώ ανέφερε ότι στο «Φως στο Τούνελ», που θα προβληθεί την Παρασκευή (01.04.2022), θα προχωρήσει σε μια αποκάλυψη για κάτι που της ζητούσε επίμονα η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Μου έλεγε “θα μου το βρεις;”» πρόσθεσε.

«Δεν αποδεχόταν ότι υπήρχε πρόβλημα» πρόσθεσε η δημοσιογράφος, συμπληρώνοντας ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου στις προσωπικές τους συνομιλίες μπέρδευε τα ονόματα των παιδιών, ενώ υπήρχε και απουσία συναισθημάτων. «Ήταν μια γυναίκα ψυχρή, ήξερε και τι θα την ρωτήσεις, όχι μόνο την απάντηση» συμπλήρωσε.

«Η Τζωρτζίνα άφησε κάτι πίσω της πριν φύγει» πρόσθεσε η Αγγελική Νικολούλη, σημειώνοντας ότι θα το αποκαλύψει στο «Φως στο Τούνελ» στις 23:20 της Παρασκευής.

Ακούστε όσα αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη

 

Περισσότερες Ειδήσεις