Η μητέρα της αδικοχαμένης Στέλλας ξεσπά: «Η απόφαση με αφήνει παγερά αδιάφορη»

Τα παιδιά πρέπει να τα δικαιώσουν τα ίδια τα Χανιά”

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

“Η απόφαση με αφήνει παγερά αδιάφορη”. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας της αδικοχαμένης Στέλλας, κατά την έξοδο της από τα δικαστήρια μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, που έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο.

“Αυτό που θα δικαιώσει τα παιδιά είναι να τα δικαιώσουν τα ίδια τα Χανιά. Από όλους άκουσα ότι σε αυτόν τον δρόμο αναπτύσσονται απίστευτες ταχύτητες” Να πάψουν να κλαίνε όταν χάνονται παιδιά και μετά να τα ξεχνάνε.

Παράλληλα ανέφερε ότι θα πρέπει να προχωρήσει το έργο του κυκλικού κόμβου και να ονομαστεί ως ο κόμβος “της Στέλλας και του Γιάννη”.

Σχετικά με την στάση του κατηγορούμενου, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ανέφερε: “Η στάση του κατηγορούμενου, ήταν αυτή που του είπε ο δικηγόρος του και πολύ σωστά έπαιξε το ρόλο του”.

Στη συνέχεια, η δικηγόρος της οικογένειας, Ελισάβετ Καλπίδου, μεταξύ άλλων ανέφερε “Έχει ξεκινήσει ένας αγώνας από τις οικογένειες των θυμάτων να αυστηροποιηθούν οι ποινές”, ζητώντας να εφαρμόζονται. “Προσπαθήσαμε να γίνει μεταβολή της κατηγορίας σε ότι αφορά την οδική ασφάλεια. Πρέπει να σταματήσουν να γίνονται όλα τόσο εύκολα. Όταν παίρνεις ένα αμάξι οπλοφορείς”.

“Η πρόταση του δικαστηρίου και της εισαγγελέως μας δικαίωσε, η ποινή είναι ένα μάθημα, ένα χαστούκι σε αυτούς που ελαφρά τη καρδία, θα παίρνουν ένα αμάξι”, συμπλήρωσε, όπως αναφέρει το zarpanews.gr.

Το δικαστήριο το χαρακτήρισε ως “δικαστήριο αφύπνισης”, ζητώντας παράλληλα να ασκηθούν οι πιέσεις και να υπάρξει ενεργός δράση για την οδική ασφάλεια, ώστε να μην υπάρξουν άλλα θύματα στο δρόμο.

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις