Realtors Kreta
Realtors Kreta

Φως στο Τούνελ: Συγκλονιστικό τρέιλερ μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου (vid)

«Η ώρα της αλήθειας έφτασε»

“Η ώρα της αλήθειας έφτασε” προαναγγέλλει το τρέιλερ για το “Φως στο Τούνελ” αυτής της Παρασκευής. Η εκπομπή και η Αγγελική Νικολούλη θα ασχοληθούν με τις εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, συνελήφθη την Τετάρτη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, που ήταν το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη. Η Τζωρτζίνα που κατέληξε τον περασμένο Ιανουάριο ήταν αυτή που οδήγησε στις ραγδαίες εξελίξεις.

Η σύλληψη της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου έγινε μετά την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, που άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος.

Συγκλονιστικό τρέιλερ για το “Φως στο Τούνελ” της Παρασκευής

Στο τρέιλερ ακούγεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να μιλάει γλυκά με μία από τις κόρες της. Στη συνέχεια εμφανίζονται εικόνες από τα τρία παιδιά, αναμεσά στις οποίες υπάρχουν φωτογραφίες με χειροπέδες, όπως αναφέρει το enikos.gr.

Επίσης παρουσιάζονται θολές φωτογραφίες της Ρούλας σε κόκκινο φόντο. Επίσης στο τρέιλερ ακούγεται και ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που είχε δώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Αγγελική Νικολούλη. “Ήταν υγιέστατη η Τζωρτζίνα, μετά συνέβη ξαφνικά αυτό που συνέβη” λέει η δημοσιογράφος, με τη μητέρα να απαντάει: “Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά, το ξαφνικά είναι γιατί ο καθένας θέλει να είναι κομπλέ με τη συνείδησή του. Ξαφνικά δεν έχει γίνει τίποτα”.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις