Που θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από την Κυριακή 27 Μαρτίου
Που θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από την Κυριακή 27 Μαρτίου

Που θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από την Κυριακή 27 Μαρτίου

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Κυριακή 27/3/2022

Από τις  7:30  το πρωϊ  έως τις 2:00 το μεσημέρι  ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ Στο Γάζι στην λεωφ.Ελ.Βενιζέλου από το πρατήριο υγρών καυσίμων AEGEAN μέχρι το φούρνο Σαβοϊδάκη μετά παρόδων.Περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων ΕΚΟ Βασιλάκη,φούρνος Σταματάκη , βιβλιοπωλείο 2βήτα, pet shop Σαμόλη Regano,Star cafe και beauty sallon R.D.

Δευτέρα 28/3/2022

Από τις 7:30 το πρωϊ  έως  τις 3:00 το μεσημέρι ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Στα Καμίνια, στην περιοχή της εκκλησίας της Αγ.Μαρίνας και στις οδούς Ροδινού, Ιερού Λόχου, Πειρουνάκη, Καρκαβίτσα, Πεινελόπης Δέλτα, Αντωνίου Δομαλάκη από την οδό Α.Ροδινού μέχρι την οδό Πειρουνάκη και στην οδό Γ.Μαρ'αντη από την εκκήσία της Αγ.Μαρίνας μέχρι την οδό Ι.Δραγούμη.

Από τις 8:00   έως τις  11:00 το πρωϊ  ΦΑΙΣΤΟΥ Στο Δ.Φαιστού στα χωριά Αμπελούζος, Πλουτή, Μορώνι, Παναγιά, Φαρί, Άνω και Κάτω Ζαρός.Στον οικισμό Λαλουμά, στην Ι.Μ.Βροντησίου και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Τρίτη  29/3/2022

Από τις 7:30 το πρωϊ  έως 3:00 το μεσημέρι ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Στο Λίντο στην περιοχή του Παγκρήτιου σταδίου στις οδούς, Πρεβέλης, Αρκαδίας και Κιλκίς.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις