Μινωικές Γραμμές: “Τέλος εποχής” για τον Αντώνη Μανιαδάκη

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Αλλαγές έχουμε στην ανώτατη διοίκηση των Μινωικών Γραμμών αφού σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας του Ομίλου Grimaldi, ο κος Αντώνης Μανιαδάκης αποφασίζει να αποσυρθεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Συγκεκριμένα, οι Μινωικές Γραμμές ανακοινώνουν την πρόσφατη απόφαση του κ. Αντώνη Μανιαδάκη να τερματίσει τη θητεία του ως Διευθύνων Σύμβουλος της κρητικής εταιρείας, μέλος του Ομίλου Grimaldi.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Μινωικών Γραμμών, κ. Emanuele Grimaldi και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, επιθυμούν να ευχαριστήσουν τον κ. Μανιαδάκη για τη δέσμευση και την αφοσίωσή του όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια στο τιμόνι της εταιρείας.

Σε πνεύμα συνέχισης του έργου, ο κ. Μανιαδάκης θα αντικατασταθεί από τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Λουκά Σιγάλα, στον οποίο το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ο κ. Σιγάλας θα αναλάβει υπηρεσία με την ολοκλήρωση της Ετήσιας Τακτικής Συνέλευσης των Μετόχων των Μινωικών Γραμμών, που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου 2022 στο Ηράκλειο. Ο κ. Μανιαδάκης θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του μέχρι την ημερομηνία αυτή.

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις