Πόλεμος στην Ουκρανία – Συγκλονιστικό βίντεο από Ζελένσκι: «Σταματήστε τώρα τον ρωσικό φασισμό» (vid)

Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο με πολύ δυνατά μηνύματα και σκληρές εικόνες για τον πόλεμο που βιώνει η Ουκρανία τον τελευταίο μήνα, παρουσίασε ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι στον λογαριασμό του στο Instagram.

Το βίντεο του Ουκρανού προέδρου παρουσιάζει πλάνα από τη ναζιστική εισβολή και όσα αυτή προκάλεσε σε λαούς ανά τον κόσμο, επιχειρώντας να την παραλληλίσει με τον πόλεμο του Πούτιν στην Ουκρανία. Μάλιστα, μέσω αυτού, ο Ζελένσκι καλεί τη Δύση να βάλει τέλος «στο ρωσικό φασισμό».

 

«Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με το κακό, είναι δύσκολο να πιστέψεις πόσο πραγματικό είναι. Φαινόταν πως η πιο τερατώδης εκδήλωση του κακού είχε καταγραφεί αμετάκλητα μονάχα στα τρομακτικά ιστορικά χρονικά» αναφέρει το μήνυμα στο βίντεο.

Και συνεχίζει: «To κακό δε θα επέστρεφε στις ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά επέστρεψε. Μέσα σε ένα μήνα του πολέμου καταστράφηκαν 4.379 σπίτια, 6,5 εκατομμύρια Ουκρανοί εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, χιλιάδες σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων 121 παιδιά. Αν δεν το σταματήσετε στην Ουκρανία, το κακό θα φτάσει σε κάθε ευρωπαϊκό σπίτι. Σταματήστε το ρωσικό φασισμό!».

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις