Το Ηράκλειο διεκδικεί ακόμη μια Παγκόσμια διοργάνωση

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Η Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει να κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων παγκόσμιων προορισμών για τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων.

Αυτό αναδείχθηκε και στη χτεσινή συνάντηση του εντεταλμένου Περιφερειακού συμβούλου στον τομέα του Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης Γιώργου Πιτσούλη και Κορυφαίων στελεχών, Ελλήνων και ξένων από την Ολυμπιακή επιτροπή και την παγκόσμια ομοσπονδία Πιγκ-Πογκ, όπου συζητήθηκε η υποψηφιότητα της πόλης του Ηρακλείου για την ανάληψη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πιγκ-Πογκ (2022) για αθλητές που πάσχουν από τη νόσο του πάρκινσον.

Ειδικότερα στην συνάντηση με τον κ. Πιτσούλη που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας στο Ηράκλειο, συμμετείχαν, ο γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μανόλης Κολυμπάδης και οι: Leanardo Olvech (Πρόεδρος του Ιδρύματος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πιγκ-Πογκ), Ramon Ortega Montes (Εκπρόσωπος του Ιδρύματος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πιγκ-Πογκ),Μαρία Μιτακίδου (μέλος Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης).

Περισσότερες Ειδήσεις