Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης – Ξανά Πρόεδρος ο Στράτος Μαγκουσάκης

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Σε εκλογές προχώρησε ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022. Ο Στράτος Μαγκουσάκης εξελέγη ξανά πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, σε μια διαδικασία που ανέδειξε το νέο ΔΣ με πολλά καινούργια πρόσωπα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εκλογές διεξήχθησαν και ολοκληρώθηκαν σε πολύ καλό κλίμα μεταξύ των υποψηφίων και σε εξαιρετικά εγκάρδια ατμόσφαιρα, με την αισιοδοξία ότι ο κλάδος θα συνεχίσει με επιτυχία το έργο των προκατόχων του, και θα αντιμετωπίσει με διορατικότητα, εφευρετικότητα και, πάνω από όλα, σύμπνοια τις σημαντικές προκλήσεις που επιφυλάσσει το μέλλον, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση του απερχόμενου συμβουλίου.

Η καταμέτρηση, ανέδειξε τα 7 νέα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου, τα οποία το ίδιο βράδυ συνεδρίασαν και προχώρησαν στη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης, έχοντας πλήρη επίγνωση των αναγκών των ιδιοκτητών των τουριστικών λεωφορείων και των ζητημάτων του κλάδου.

Οι νεοεκλεγέντες ομόφωνα επέλεξαν το νέο πρόεδρό τους, τον κ. Στράτο Μαγκουσάκη. Κατά τον ίδιο τρόπο πραγματοποιήθηκε και η εκλογή των υπόλοιπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, με τους νεοεκλεγέντες να ευχαριστούν τους συναδέλφους τους για την εμπιστοσύνη τους αλλά και για την τιμή που τους επιφύλαξαν.

Το νέο προεδρείο τόνισε την ανάγκη της συνέχισης της στήριξης των συμφερόντων του κλάδου. Στόχος όλων, συμφώνησαν πως πρέπει να είναι η όσο το δυνατόν έντονη παρουσία και συμμετοχή στα δρώμενα και τις εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο τους.

Ο Πρόεδρος Στράτος Μαγκουσάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Στην κοινή μας προσπάθεια χρειαζόμαστε τη συμμετοχή και τη στήριξη όλων” Μάλιστα μετά την εκλογή του ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την εμπιστοσύνη τους. «Είστε φίλοι εκτός από συνάδελφοι» δήλωσε ικανοποιημένος.  Τόνισε ότι  “ο σύνδεσμος μας έχει έναν ενεργό κοινωνικό ρόλο που πρέπει να συνεχιστεί.

Δεν πρέπει να αποκόψει τα συμφέροντά του από αυτά της κοινωνίας.” Αναλαμβάνω σε μια δύσκολη συγκυρία και για αυτό στην κοινή μας προσπάθεια χρειαζόμαστε τη συμμετοχή και τη στήριξη όλων».

Απαραίτητη θεωρώ  την πολύτιμη συνδρομή όλων των παλαιοτέρων οι οποίοι πολλές φορές κατά το παρελθόν έχουν επιδείξει εργατικότητα και σύνεση,  αποδεικνύοντας ότι γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που μας απασχολούν. Πρωταρχικό, ωστόσο, μέλημα του συνδέσμου πρέπει να είναι η συνεχής προσπάθεια για την ενίσχυση και την ανάπτυξη του κλάδου μας, ώστε να επιτύχουμε του στόχους μας.

Σας ευχαριστώ όλους και θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας».

Η πλήρης σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης έχει ως εξής το οποίο μάλιστα ήρθε σε σώμα χθες Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022:

Πρόεδρος: Στράτος Μαγκουσάκης

Αντιπρόεδρος  Α : ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ

Αντιπρόεδρος Β: ΖΑΙΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γενικός Γραμματέας: ΤΡΥΠΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ταμίας: ΚΟΥΓΙΟΥΜΙΤΖΑΚΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

Σύμβουλοι 1: ΑΝΑΓΝΩΣΤΆΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  (Ζαριανος) 2: Μαζοκοπάκης Εμμανουήλ

Περισσότερες Ειδήσεις