Realtors Kreta
Realtors Kreta

Ηράκλειο: Η επιμονή των παιδιών της την έσωσε από το θάνατο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Μουδιασμένη είναι η κοινωνία του Ηρακλείου αλλά και ολόκληρης της Κρήτης από ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε σε χωριό του Δήμου Φαιστού.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί του τοπικού Α.Τ. το χαρακτηρίζουν ως γυναικτονία που απετράπει έστω και την ύστατη στιγμή.

Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό ήρθς στο φως χάρις στα παιδιά της 56χρονης γυναίκας, τα οποία διαμένουν μόνιμα σε χώρα του εξωτερικού και συγκεκριμένα στη Γερμανία. Τα παιδιά της λοιπόν επικοινωνουσαν με τους γονείς τους, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες δεν μπόρεσαν να μιλήσουν με τη μητέρα τους, καθώς το τηλέφωνο το σήκωνε ο πατέρας τους, ο οποίος και προφασιζόταν διάφορες δικαιολογίες για την αδυναμία της συζύγου του να μιλήσει και εκείνη στο τηλέφωνο. Η συμπεριφορά αυτή ανησύχησε τα παιδιά, τα οποία και επικοινώνησαν με κάποιο γνωστό τους ζητώντας του να μάθει αν η μητέρα τους είναι καλά. Εκείνος με τη σειρά του επικοινώνησε με το 112 και στη συνέχεια το ενημερώθηκε η τοπική Αστυνομία, η οποία και έσπευσε να διαπιστώσει αν η 56χρονη ήταν καλά.

Αυτό που αντίκρυσαν όμως ξεπερνούσε κάθε φαντασία, καθώς η άτυχη γυναίκα βρέθηκε γυμνή, βρεγμένη μέσα στο σπίτι, ενώ ήταν ανοιχτή και μία φιάλη υγραερίου. Όπως εικάζεται η γυναίκα ήταν σε αυτή την κατάσταση τέσσερις με πέντε ημέρες.

Ο σύζυγός της συνελήφθη και όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος εκείνος της έριξε νερό γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενά του ήθελε να της κάνει μπάνιο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την άτυχη γυναίκα σε ημιθανή κατάσταση και την μετέφερε τάχιστα στο νοσοκομείο. Αυ χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ, πλέον όμως νοσηλεύεται σε κλινική.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις