Στο νοσοκομείο Σητείας η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα
Στο νοσοκομείο Σητείας η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα

Στο νοσοκομείο Σητείας η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

H Αναπλ. Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα,  μετέβη το πρωί του Σαββάτου 19 Μαρτίου,  στο Νοσοκομείο Σητείας   στο πλαίσιο της επίσκεψης της σε νοσηλευτικά ιδρύματα του Νομού και γενικότερα της Κρήτης.

Η κα Γκάγκα περιηγήθηκε στο σύνολο των κλινικών του Νοσοκομείου καθώς και στα ΤΕΠ, συνομιλώντας με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ενώ ακολούθως έλαβε μέρος σε ευρεία σύσκεψη “κεκλεισμένων των θυρών”.

Η κα Γκάγκα ήταν φειδωλή στις δηλώσεις της – διάρκειας ούτε ενός λεπτού – στα τοπικά ΜΜΕ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης αναφέροντας για το Νοσοκομείο της Σητείας «είναι ένα πολύ περιποιημένο Νοσοκομείο, με πάρα πολύ σύγχρονο εξοπλισμό, με καλές δομές και ένα ενθουσιώδες προσωπικό, πράγμα που με κάνει πραγματικά πολύ χαρούμενη. Η δουλειά που γίνεται εδώ και ο ενθουσιασμός που έχει το προσωπικό είναι εξαιρετική και φυσικά θέλουμε να στηρίξουμε το Νοσοκομείο. Είναι σε μία μακρινή περιοχή που έχει σχετικά δύσκολη πρόσβαση. Έχει τουρισμό κι έχει ένα κόσμο γύρω γύρω που το αγαπάει. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την επίσκεψη».

Αμέσως μετά η κα Γκάγκα επισκέφθηκε το Δημαρχείο Σητείας όπου είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με το Δήμαρχο Σητείας Γιώργο Ζερβάκη, στο γραφείο του. Ο κ. Ζερβάκης ευχαρίστησε για την επίσκεψη της στο Δήμο Σητείας την κα Γκάγκα. «Εκτιμώ ότι στο Νοσοκομείο συζητήθηκαν τα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της κ Υπουργού . Φαντάζομαι ότι και η κ Υπουργός θα είδε και θα αντιλήφθηκε ιδίοις όμμασι τις δυσκολίες της προσπελασιμότητας καταρχήν στην περιοχή μας, του δύσκολου οδικού δικτύου. Θα είδε τις προσπάθειες που έχουν γίνει από τις εθελοντικές ομάδες και τον πληθυσμό της Σητείας σε ότι έχει να κάνει την αναβάθμιση και των κτιριακών υποδομών και των κλινικών στο Νοσοκομείο Σητείας. Από ότι έχω ενημερωθεί υπάρχει μία αρκετά καλή στελέχωση αυτή την στιγμή σε ότι έχει να κάνει στο προσωπικό, είτε διοικητικό είτε ιατρικό και νοσηλευτικό . Εκτιμούμε ότι με την ίδια ζέση θα συνεχίσουν να στηρίζουν το Νοσοκομείο Σητείας και τις άλλες υγειονομικές μονάδες οι οποίες πρόκειται να λειτουργήσουν στην περιοχή τη δικιά μας» τόνισε τέλος ο κ Ζερβάκης απευθυνόμενος στην κ Γκάγκα.

Δείτε περισότερα :anatolh.com

Στο νοσοκομείο Σητείας η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις