Ποιά σχολεία θα είναι κλειστά σήμερα στην Κρήτη
Ποιά σχολεία θα είναι κλειστά σήμερα στην Κρήτη

Ποιά σχολεία θα είναι κλειστά σήμερα στην Κρήτη

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Μπορεί η κακοκαιρία «Φίλιππος» να εγκατέλειψε την Κρήτη, ωστόσο αφήνει πίσω του χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια.

Για το λόγο αυτό ορισμένα σχολεία στην Κρήτη σήμερα Δευτέρα 14 Μαρτίου θα παραμείνουν κλειστά. Πρόκειται για τα σχολεία στο Δήμο Μυλοποτάμου, Οροπεδίου Λασιθίου και Ανωγείων.

Ειδικότερα, κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Μυλοποτάμου, κ. Δημητρίου Κόκκινου σήμερα Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς επίσης οι παιδικοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί που λειτουργούν στις Δημοτικές Ενότητες Κουλούκωνα και Ζωνιανών και στην Κοινότητα Αγίου Μάμμα Δ.Ε. Γεροποτάμου, λόγω ψύχους και συνεχιζόμενων χιονοπτώσεων.

Τα σχολεία και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης καθώς επίσης οι παιδικοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί που λειτουργούν στην λοιπή περιφέρεια της Δημοτικής Ενότητας Γεροποτάμου, δηλαδή στις Κοινότητες Περάματος, Αγγελιανών, Μαργαριτών, Αλφάς, Μελιδονίου, Πανόρμου, Ρουμελή, Σκεπαστής, Μπαλίου και Σισών, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστές οι σχολικές μονάδες τη Δευτέρα στο δήμο Οροπεδίου Λασιθίου

Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες σήμερα στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου λόγω χιονοπτώσεων.

Έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και ο Παιδικός Βρεφονηπιακός Σταθμός του Δήμου, δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, λόγω χιονοπτώσεων – παγετού.

Κλειστές οι δομές εκπαίδευσης και στα Ανώγεια 

Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι δομές εκπαίδευσης των Ανωγείων σήμερα Δευτέρα 14 Μαρτίου, λόγω του κρύου αλλά και του πολύ επικίνδυνου για τις μετακινήσεις, πρωινού παγετού, σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου, Σ. Κεφαλογιάννη.

Ειδικότερα, κλειστά θα παραμείνουν ο παιδικός σταθμός, τα νηπιαγωγεία, το Δημοτικό σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Ανωγείων, καθώς και το ΚΔΑΠ.

Για αύριοΤρίτη 15 Μαρτίου η απόφαση αναμένεται να ληφθεί σήμερα το απόγευμα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις