Εντοπίστηκε δέκατη σορός στο «Εuroferry Olympia» – Συνεχίζονται οι έρευνες

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Εντοπίστηκε μια ακόμη σορός, η δέκατη στο “Εuroferry Olympia” και συνεχίζονται οι έρευνες για  δύο ακόμα άτομα που αγνοούνται.

Μία ακόμα σορός άνδρα, η δέκατη, εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο πλοίο «Euroferry Olympia». Οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων και των συνεργείων ναυαγιαίρεσης, συνεχίζονται για τον εντοπισμό ακόμη δύο ατόμων που αγνοούνται.

Σημειώνεται ότι στο πλοίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο τρίτο κατάστρωμα τα ξημερώματα της Παρασκευής 18/02 στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντιζι, με αποτέλεσμα έως σήμερα να έχουν χάσει τη ζωή τους 8 άτομα. Οι διασωθέντες από το πλοίο είναι 281.

Από το πλοίο έχουν απομακρυνθεί τις τελευταίες ώρες αρκετά φορτηγά οχήματα, τα οποία πριν οδηγηθούν σε συγκεκριμένη εγκατάσταση συσκευασίας αποβλήτων ελέγχονται εξονυχιστικά από στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ειδικό πραγματογνώμονα που έχει ορίσει η εισαγγελία Κέρκυρας και Μεσολογγίου.

Πηγή: protothema.gr

Περισσότερες Ειδήσεις