Το Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου προειδοποιεί για αύριο Παρασκευή 11 Μαρτίου

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Το κεντρικό Λιμεναρχείο ανακοινώνει ότι σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης καιρού της Ε.Μ.Υ για αύριο Παρασκευή θα επικρατήσουν τα εξής καιρικά φαινόμενα:

Κυκλάδες και Κρήτη: Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά – ημιορεινά χιονοπτώσεις. οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6, στα βόρεια και ανατολικά πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 09 βαθμούς Κελσίου.

Για το λόγο αυτό καλεί τους ιδιοκτήτες των ελλιμενιζομένων πλοίων και μικρών σκαφών της περιοχής να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης των σκαφών τους.

Τα ορμούντα επαγγελματικά αλιευτικά, πλοία αναψυχής και μικρά σκάφη να αποφύγουν τις δραστηριοποίησή τους κατά το χρονικό διάστημα των έντονων καιρικών φαινομένων.

Επίσης καλούνται να είναι σε ετοιμότητα τα ρυμουλκά ναυαγοσωστικά και εθελοντικές ομάδες για την παροχή συνδρομής σε περίπτωση που χρειαστεί.

Και τέλος το κεντρικό λιμεναρχείο Ηρακλείου έχει θέσει σε ετοιμότητα όλο το προσωπικό και τα διατιθέμενα πλωτά και χερσαία μέσα για την αντιμετώπιση περιστατικών παροχής βοήθειας σε περίπτωση που χρειαστεί.

Περισσότερες Ειδήσεις