Ισχυρές βροχές και χιονοπτώσεις αύριο στην Κρήτη – Το Λιμεναρχείο Ηρακλείου προειδοποιεί

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Το κεντρικό Λιμεναχείο Ηρακλείου ανακοινώνει , ότι σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης καιρού της ΕΜΥ για αύριο Τετάρτη (9/3) θα επικρατήσουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ χιονοπτώσεις σταδιακά θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης.

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις σταδιακά θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης.

Ανεμοι: Βόρειοι 5 με 6 και σταδιακά τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Καλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες ελλιμενιζόμενων στην περιοχή πλοίων κια μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης των σκαφών τους.

Ορμούντα επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη να αποφύγουν δραστηριοποίηση κατά τον χρονο ισχύος του δελτίου καιρικών φαινωμένων

Ρυμουλκά , ναυαγοσωστικά , αλιευτικά και εθελοντικές ομάδες καλούνται να βρίσκοντα σε άμεση ετοιμότητα για παροχή συνδρομής σε περίπτωση που απαιτηθεί.

Τέλος το Κεντρικό λιμεναρχίο Ηρακλείου έχει θέσει σε ετοιμότητα όλο το προσωπικό κα τα διατεθέμενα πλωτά και χερσαία μέσα προς αντιμετώπιση περιστατικών βοήθειας σε τυχόν κινδυνεύοντα πλοία μικρά σκάφη και πρόσωπα.

 

 

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις