Σε ποιες περιοχές θα γίνουν διακοπές ρεύματος από την Τρίτη 8 Μαρτίου
Σε ποιες περιοχές θα γίνουν διακοπές ρεύματος από την Τρίτη 8 Μαρτίου

Σε ποιες περιοχές θα γίνουν διακοπές ρεύματος από την Τρίτη 8 Μαρτίου

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Τρίτη  8/3/2022

8:00:00 πμ  –  3:00:00 μμ  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ   Στα Καμίνια, στην περιοχή της εκκλησίας της Αγ.Βαρβάρας, στις οδούς Ισαύρων από την οδό Θεοκρίτου έως την οδό Ηλ.Βουτιερίδη, Γορτύνης από την οδό Ισαύρων μέχρι την οδό Ηφαίστου, Καντάνου από την οδό Έκτορος μέχρι την οδό Ελ.Αλεξίου, Εργάνης από την οδό Πετλέμπουρη μέχρι την οδό Γορτύνης και στις οδούς Καντάνου, Απτέρνων, Σμυρηλίου, Έκτορος, Παρνασσού και Κυβέλης.

Τετάρτη  9/3/2022

7:30:00 πμ  –  8:30:00 πμ    ΦΑΙΣΤΟΥ  Στο δήμο Φαιστού  στη περιοχή Αφρατιας,   στα χωριά  Καμηλάρι  στην έξοδο προς Καλαμάκι.

8:00:00 πμ  – 3:00:00 μμ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Στο Δ.Χερσονήσου, στις Κ.Γούβες στις περιοχές του παλιού κόμβου Γουρνών, του πρώην πτηνοτροφείου Φαρσάρη, του ξενοδοχείου Κυβέλια της θέσης Πελεκητά, του δρόμου προς Άνω Γούβες και των ξενοδοχείων Μον Ρεπό, Gouves Park, Μαρίνα, Astir Beach, Magda Hotel, Kalia Beach, Λάβρις, , Μαριγιάννα.Στα χωριά Καλό χωριό, Κόξαρη, Βορίτσι, Σκοτεινό, Χαρασσό, Πάνω Γούβες καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Πέμπτη   10/3/2022

7:30:00 πμ  –  10:00:00 πμ   ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Στο Δ.Χερσονήσου, στο χωριό Επισκοπή στην περιοχή νότια ανατολικά του Γυμνασίου Λυκείου Επισκοπής. Κατασκευές

7:30:00 πμ  –  3:00:00 μμ   ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Στις Κάτω Γούβες, στην περιοχή μεταξύ των ξενοδοχείων Αφροδίτη και Λαύρης, της οικίας Γιανναδάκη και των διαμερισμάτων Φουντουλάκη Χριστοφ.
11:00:00 πμ  –  4:00:00 μμ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Στην Ανάληψη Χερσονήσου στην περιοχή της ιδιοκτησίας Πιταρίδη Γ. Κατασκευές
1:00:00 μμ  –  4:00:00 μμ   ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Στο Κοκκίνη Χάνι, στην περιοχή του κέντρο διασκέδασης Χατζή και της διακλάδωσης προς Ανώπολη. Κατασκευές
2:00:00 μμ. –  3:00:00 μμ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Στο χωριό Επισκοπή του Δ.Χερσονήσου, στην περιοχή της εισόδου του χωριού και της εκκλησίας του Αγ.Νεκταρίου. Κατασκευές

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις