Μια όμορφη παρέα στο Γεράκι του δήμου Μινώα Πεδιάδος (pics)

Μια όμορφη παρέα βρέθηκε στο  Γεράκι του δήμου Μινώα Πεδιάδος και συγκεκριμένα στο ελαιουργείο του Γιώργου Κουρλετάκη, όπου εκτός από την παραγωγή ελαιολάδου προσέφερε και την φιλοξενία του.

Με χαλαρή διάθεση, και σχολιασμό της τρέχουσας επικαιρότητας ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Π. Μπαριτάκης, βρέθηκε μαζί με τους δύο από τους κορυφαίους σεισμολόγους της Ελλάδας, τον καθηγητή Άκη Τσελέντη, διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών,και τον καθηγητή, Πρόεδρο Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας Ευθύμη Λέκκα.

Οι δύο σεισμολόγοι επισκέφτηκαν στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της ημερίδας της Περιφέρειας Κρήτης με θέμα: «Πρόγραμμα Ελάττωσης Σεισμικού Κινδύνου και Λήψη Μέτρων Προστασίας Σεισμικών Φαινομένων στην Περιφέρεια Κρήτης».

Την ημερίδα διοργάνωσαν η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Κρήτης με σκοπό τη σωστή προετοιμασία και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων  φορέων  στην Περιφέρεια Κρήτης για να μπορούν να αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικότητα και επιτυχία τα προβλήματα που προκαλούνται από έντονη σεισμική δραστηριότητα.

Το καλό το ντόπιο κρασί με την τοπική τσικουδιά, και τα τοπικά εδέσματα τους κράτησαν όλους για λίγο μακριά από την άσχημη πραγματικότητα των ημερών.

Μια όμορφη παρέα στο Γεράκι του δήμου Μινώα Πεδιάδος (pics)

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις