Δυνατό ντέρμπι «Χ»ωρίς νικητή στο Γάζι

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες και συνολικά τέσσερα τέρματα, ΠΑΟΚ και Ρωμανός αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο γήπεδο του Γαζίου για την 2η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά, στο 4′ έχασε ευκαιρία με τον Μπαμπουλάκη, ενώ στο 17′ ο Ρωμανός ήταν αυτός που απείλησε, μετά απο κόρνερ του Μαυρομάτη, η μπάλα πέρασε απ’ όλους, χωρίς να μπορέσει κάποιος να την σπρώξει προς την εστία. Στο 19′ ο Παπαδιός με σουτ, δεν βρήκε στοχο και στο 26′ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Μαραθιανό, με απίθανο μακρινό σουτ.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Μπαμπουλάκης με προβολή απο κοντά έκανε το 2-0, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στο 31′ ο Ρωμανός ισοφάρισε, μετά απο σέντρα του Ρουμπάκη, ο Μεμοτσέλα με καρφωτή κεφαλιά “νίκησε” τον Γεωργίου, κάνοντας το 1-1.

Μετά το γκολ, ο Ρωμανός τόσο στο 32′ με τον Μυλωνά, όσο και στο 35′ με τον Σεραφειμίδη, απείλησε την εστία του ΠΑΟΚ, με τον Γεωργίου να είναι σε ετοιμότητα και στο 37′ ο Μαγάκης με δυνατό σουτ μέσα απο τη περιοχή, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Κρουσανιώτες.

Στο 43′ κεφαλιά του Μεμοτσέλα, μπλόκαρε εύκολα ο Γεωργίου και στο 45′ ο Ανωγειανάκης προσπάθησε να απειλήσει με σέντρα-σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα