Ανώτερος ο ΠΑΟΚ πέρασε από το «Γεντί Κουλέ»
Ανώτερος ο ΠΑΟΚ πέρασε από το «Γεντί Κουλέ»

Ανώτερος ο ΠΑΟΚ πέρασε από το «Γεντί Κουλέ»

Ένας ΟΦΗ με απουσίες, χωρίς ιδέες και λάθη στην άμυνα γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο “Γεντί Κουλέ” με 3–1 για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο “Γεντί Κουλέ” και μόλις στο 5ο λεπτό κατάφερε να απειλήσει δύο φορές την εστία του Επασί με τον Σφιντέρφσκι να αστοχεί από αρκετά πλεονεκτική θέση και στις δύο περιπτώσεις.

Ο ΟΦΗ απάντησε στις ευκαιρίες με τον Νέιρα αρχικά να σουτάρει έξω από την περιοχή και τον Πασχαλάκη να διώχνει σε κόρνερ, ενώ η τεράστια ευκαιρία για να μπει μπροστά στο σκορ χάθηκε με τον Ντουρμισάι, όπου ο Βιερίνια έβγαλε πάνω στην γραμμή το ψηλοκρεμαστό του σουτ.

Οι φιλοξενούμενοι στην τρίτη τους προσπάθεια να μπουν τα καρέ του Επασί κατάφεραν να σκοράρουν, όταν ο Ζίβκοβιτς σέντραρε και ο Σφιντέρφσκι ανενόχλητος έκανε το 0-1.

Ο ΟΦΗ έδειχνε να παλεύει το παιχνίδι και να προσπαθεί να απειλήσει την εστία του Πασχαλάκη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι ιδιαίτερο, ενώ κάτι ανάλογο γινόταν και με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος οπισθοχώρησε μετά το γκολ. Το σκορ δεν άλλαξε και ο Σιδηρόπουλος έστειλε τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα με τον ΠΑΟΚ να είναι μπροστά στο σκορ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Grandsport.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις