Όσκαρ 2022: Για πρώτη φορά τρεις γυναίκες αναλαμβάνουν την παρουσίαση!
Όσκαρ 2022: Για πρώτη φορά τρεις γυναίκες αναλαμβάνουν την παρουσίαση!

Όσκαρ 2022: Για πρώτη φορά τρεις γυναίκες αναλαμβάνουν την παρουσίαση!

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε επίσημα την Τρίτη (15/02) η ομάδα που θα παρουσιάσει τα Όσκαρ 2022, η οποία θα αποτελείται από τρεις γυναίκες: την Wanda Sykes, την Amy Schumer και την Regina Hall.

Οι τρεις ηθοποιοί θα είναι οι οικοδέσποινες των επερχόμενων 94ων βραβείων Όσκαρ, με την γνωστοποίηση να γίνεται κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής "Good Morning America".

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των Όσκαρ που τρεις γυναίκες θα αναλάβουν την παρουσίαση των διάσημων κινηματογραφικών βραβείων, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που περισσότερα από ένα άτομα επιλέγονται για αυτή τη δουλειά.

Η πιο πρόσφατη περίπτωση ήταν το 2011, όταν οι ηθοποιοί James Franco και Anne Hathaway δέχθηκαν σκληρές κριτικές.

Τα Όσκαρ δεν είχαν τρεις παρουσιαστές από τότε που οι Chevy Chase, Goldie Hawn και Paul Hogan συνεργάστηκαν για την 59η απονομή των βραβείων Όσκαρ το 1987.

Οι τρεις τελευταίες τελετές των Όσκαρ δεν είχαν παρουσιαστές, μια τάση που ξεκίνησε το 2019 όταν ο Kevin Hart επέλεξε να απομακρυνθεί από την τελετή εν μέσω διαμάχης.

Η φετινή ομάδα παρουσίασης αποτελείται από τρεις κωμικές ηθοποιούς και stand-up comedians, με εμπειρία.

Εκτός από τη δουλειά της στη μεγάλη και στη μικρή οθόνη, η Schumer ηγήθηκε των MTV Movie Awards το 2015 και η Hall των BET Awards το 2019.

Όσο για την Sykes έχει δοκιμαστεί από το δικό της talk show μέχρι τα 29α Ετήσια Βραβεία GLAAD Media, ενώ φιλοξενήθηκε από τους Jimmy Kimmel και Ellen DeGeneres.

Τα Όσκαρ θα διεξαχθούν στις 27 Μαρτίου 2022.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις