Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα
Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Αρκετές αναμένεται να είναι από αύριο και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου:

Από τις 7.30 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στην περιοχή της συμβολής των οδών 1878 και Γιαμαλάκη και του Μποδοσάκειου Δημ.Σχολείου.

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στο χωριό Επισκοπή, στην περιοχή της εκκλησίας του Αγ.Νεκταρίου και στην περιοχή νότιο ανατολικά του Γυμνασίου – Λυκείου Επισκοπής.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στη Σταλίδα στην περιοχή έναντι και δυτικά του ξενοδοχείου Blue Sea και στην περιοχή της οικίας Ανυφαντάκη.

Στη Σταλίδα, στην περιοχή του ξενοδοχείου Horizon και του ξενοδοχείου Nana beach.

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου:

Από τις 7 έως τις 8.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Τσαλικάκι, στην περιοχή της ΔΕΗ, στην οδό Ελ.Βενιζέλου από την επιχείρηση Τσακαλάκη έως την οδό την οδό Καρκαβίτσα μετά παρόδων.

Από τις 7.30 έως τις 10.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Γιόφυρο στις οδούς Λύττου, Χρυσανθέμιδος, Ζαχ.Καλλέργη, Λυσιστράτης απόπ την οδό Ζαχ.Καλλέργη μέχρι την οδό Χρυσανθέμιδος.Επίσης στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης LIDL Hellas.

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου:Στον Αγ.Ιωάννη Χωστό, στην περιοχή του ζαχαροπλαστείου Πατραμάνη και της επιχείρησεις LIDL, στην οδό Λυσιστράτης από την οδό Εμμ.Αναγνωστάκη μέχρι την επιχείρηση Lidl και στις οδούς Ιάκχου και Ζητάκη, Γαληνού, Αρ.Ζαφειρίδου, Διός Κουνάβων, Λαμπράκη και Δ.Γληνού.

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στον Εσταυρωμένο, στην περιοχή της εκκλησία του Εσταυρωμένου και στις οδούς Αθητάκη Ιωάννη από την οδό Προφ.Ηλία μέχρι την ε.ο.Ηρακλείου-Μοιρών μετά παρόδων.Στις οδούς Πολυκλείτου,Βασιλείδη, Αγαθάγγελου Παπαδάκη και στην εό.Ηρακλείου-Μοιρών από την οδό Αθητάκη μέχρι την εκκλησία του Εσταυρωμένου.

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στα χωριά Μυρτιά, στις περιοχές της εισόδου της Μυρτιάς από Σκαλάνι και των αντλιοστασίων Θραψανιωτάκη, Ξυδιανάκη.

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Γενικά στο χωριό Ατσιπάδες.

Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες, στις επριοχές του ελαιουργείου Φανουράκη, του Γενικού Λυκείου Μοιρών, του Ερυθρού Σταυρού Μοιρών, του φούρνου Χριστοφή, της εκκλησίας Αγ.Παρασκευής και της πλατείας Μοιρών, στην περιοχή από την έξοδο των Μοιρών έως την ξυλαποθήκη στο δρόμο προς Πετροκεφάλι, βορειοανατολικά από το δρόμο της Γαλιάς μέχρι τη μέση των Μοιρών και στις περιοχές των ελαιουργείων Μανασάκη, Λιονταράκη και Ντυσπιράκη, και στην περιοχή των επιχειρήσεων Μπετόν Μεσσαράς, Γεωργιλαδάκη, καθαριστήριο Κουμαντάκη, Κουνδουράκη, Ασκοξυλάκη και Μανουσουδάκη.Στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού Πετροκεφαλίου και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα