Απόδραση στα Χανιά: Συνελήφθησαν οι δύο δραπέτες!
Απόδραση στα Χανιά: Συνελήφθησαν οι δύο δραπέτες!

Απόδραση στα Χανιά: Συνελήφθησαν οι δύο δραπέτες!

Εντοπίστηκαν σε σπίτι στα Χανιά

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Συνελήφθησαν πριν από λίγα λεπτά στα Χανιά, οι δύο βαρυποινίτες που διέφυγαν, μετά την απόδραση από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άντρες εντοπίστηκαν σε σπίτι λίγο έξω από τα Χανιά στην περιοχή Κουμπελί και κάτω από ενέργειες των αντρών της ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθησαν.

Κάμερες ασφαλείας εντόπισαν τους δύο άνδρες, με την ελληνική αστυνομία να βεβαιώνεται πως δεν είχαν φύγει από τον Νομό των Χανίων. Με συντονισμένες ενέργειες βρήκαν τα ίχνη τους και τους συνέλαβαν.

Πλέον συμπληρώθηκε το παζλ με τους πέντε δραπέτες, οι οποίοι έχουν συλληφθεί και θα επιστρέψουν στην φυλακή, με την ελληνική Αστυνομία με άμεσες ενέργειες να κλείνει την υπόθεση απόδρασης.

Θυμίζουμε πως την Δεύτερα 7 Φεβρουαρίου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν εκ νέου οι τρεις από τους πέντε δραπέτες του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων, να κινούνται πεζοί, πίσω από το Δημαρχείο Ηρακλείου, ενώ λίγο πριν είχε βρεθεί σταθμευμένο στο κέντρο του Ηρακλείου και το δεύτερο όχημα που είχαν κλέψει από τις Σίσες.

Πάνω τους βρέθηκε μαχαίρι και μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, ενώ η αστυνομική επιχείρηση που έγινε ήταν αστραπιαία και δεν τους άφησε περιθώρια αντίδρασης.

Πρόκειται για τους τρεις Αλβανούς ηλικίας 29, 43 και 32 ετών, με τον πρώτο να έχει καταδικασθεί για διακίνηση ναρκωτικών, τον δεύτερο από το 2016 στις Φυλακές Κορυδαλλού για ληστείες, θανατηφόρα ληστεία, κλοπές και οπλοκατοχή και τον τρίτο για ληστεία και επίσης τρόφιμο των Φυλακών Κορυδαλλού από το 2016.

Οι δυο υπήκοοι Αλβανίας κρίθηκαν ένοχοι για τις κατηγορίες της απόδρασης και της κλοπής, και καταδικάστηκαν σε 34 μήνες φυλάκιση, ενώ ο ένας από τους τρεις καταδικάστηκε σε 42 μήνες, καθώς τον βάρυναν και οι κατηγορίες της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών και της οπλοφορίας. Οι ποινές και των τριών είναι χωρίς αναστολή.

 

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις