Στον Ανακριτή ο 45χρονος που κατηγορείται για το βιασμό της ανήλικης αδελφής της γυναίκας του

Στον Ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 45χρονος άνδρας, ο οποίος βαρύνεται με την κατηγορία του βιασμού σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται ότι βίαζε το μικρό κοριτσάκι από την τρυφερή ηλικία των 7 ως τα 11 χρόνια για περισσότερες από 10 φορές πίσω από την πλάτη της αδελφής της, που ήταν και η σύζυγος του κατηγορουμένου.

Η τοπική κοινωνία παραμένει μουδιασμένη από την είδηση αυτή της νέας κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού και μάλιστα από άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντός του.

Ο ίδιος από την πλευρά του υποστηρίζει πως είναι αθώος ωστόσο στην αστυνομία θεωρούν ως βάσιμη την καταγγελία για αυτό και άλλωστε τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα που άσκησε τη δίωξη. Η καταγγελία έγινε προχθές και αφού ασκήθηκε η δίωξη πήρε η υπόθεση τη δικαστική οδό.

Το κουβάρι της φρίκης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε σε δασκάλα της ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον σύζυγο της αδερφής της. Αφού ενημερώθηκαν οι Αρχές, συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η μικρή φέρεται να είχε πέσει θύμα βιασμού τού εξ αγχιστείας συγγενούς της, επανειλημμένως. Υποστηρίζει ότι ο καταγγελλόμενος είχε προβεί σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη μαζί της.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις