Ηράκλειο: Για βροχές και καταιγίδες προειδοποιεί το Λιμεναρχείο
Ηράκλειο: Για βροχές και καταιγίδες προειδοποιεί το Λιμεναρχείο

Ηράκλειο: Για βροχές και καταιγίδες προειδοποιεί το Λιμεναρχείο

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, ενημερώνει τους πολίτες για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν την Τρίτη (8/2).

Πιο αναλυτικά:

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές που από το μεσημέρι θα ενταθούν και θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Πρόσκαιρα ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα χιονόνερο και στα ορεινά της Κρήτης χιονοπτώσεις που βαθμιαία θα ενταθούν.

Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 7 με 8 και από το μεσημέρι βόρειοι 8 με 9 και τοπικά 10 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Αισθητή πτώση από το απόγευμα.

  • Το Λιμεναρχείο καλεί τους ιδιοκτήτες ελλιμενιζόμενων μικρών σκαφών στην περιοχή του Ηρακλείου να αποφύγουν τη δραστηριοποίησή τους κατά τον χρόνο ισχύος του δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης των σκαφών τους.
  • Ορμούντα επαγγελματικά αλιευτικά να αποφύγουν τη δραστηριοποίησή τους κατά τον χρόνο ισχύος δελτίου καιρικών φαινομένων.
  • Ρυμουλκά – ναυαγοσωστικά – αλιευτικά και εθελοντικές ομάδες καλούνται να βρίσκονται σε άμεση ετοιμότητα για παροχή συνδρομής σε περίπτωση που απαιτηθεί.
  • Παράλληλα έχει θέσει σε ετοιμότητα όλο το προσωπικό και τα διατιθέμενα πλωτά και χερσαία μέσα προς αντιμετώπιση περιστατικών παροχής βοήθειας σε τυχόν κινδυνεύοντα πλοία, μικρά σκάφη και πρόσωπα.
Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Καιρός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις