Απίστευτο: Ζούσε με μια σφαίρα στο κρανίο του για 20χρόνια

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Ένας νεαρός Κινέζος που τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε έντονους πονοκεφάλους, έπαθε σοκ όταν έμαθε ότι ζούσε με μια σφαίρα στην αριστερή πλευρά του κρανίου του για περίπου δύο δεκαετίες.

Ο Xiao Chen (ψευδώνυμο), ένας 28χρονος άνδρας από το Shenzen της Κίνας, υπέφερε από πονοκεφάλους από τότε που θυμόταν τον εαυτό του, μόνο που τον τελευταίο καιρό αυτοί γίνονταν όλο και πιο συχνοί και σοβαροί. Στην αρχή, ο Chen πίστευε ότι ο πόνος οφειλόταν στην έλλειψη επαρκούς ύπνου τις καθημερινές, αλλά ο ύπνος δεν ήταν η λύση, ειδικά από τη στιγμή που οι πονοκέφαλοι τον κρατούσαν ξύπνιο τη νύχτα. Τελικά, τα πράγματα έγιναν τόσο άσχημα που αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί ανακάλυψαν μια μάλλον παράξενη αιτία του πόνου.

Κατά τη διενέργεια μαγνητικής τομογραφίας, οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Σενζέν ανακάλυψαν ένα παράξενο αντικείμενο που είχε σφηνωθεί στην αριστερή πλευρά του κρανίου του Xiao Chen. Η προσεκτικότερη εξέταση αποκάλυψε ότι το μικρό αντικείμενο ήταν μια μεταλλική σφαίρα, οπότε το προσωπικό του νοσοκομείου ρώτησε τον ασθενή αν είχε κάποια ιδέα για το πώς βρέθηκε εκεί.

Το ενδιαφέρον ήταν ότι ο Chen θυμήθηκε ότι όταν ήταν περίπου 8 ετών, έπαιζε με τον αδελφό του με ένα αεροβόλο όπλο στο σπίτι, όταν το όπλο εκπυρσοκρότησε κατά λάθος, πυροβολώντας τον στο πλάι του κεφαλιού. Αυτός και ο αδελφός του φοβόντουσαν μήπως τους μαλώσουν οι γονείς τους, οπότε δεν είπαν τίποτα, και η πληγή καλύφθηκε από τα μαλλιά του, οπότε οι γονείς δεν μπορούσαν πραγματικά να τη δουν. Επιπλέον, η πληγή δεν ήταν πολύ επώδυνη, οπότε τελικά την ξέχασε.

Δείτε περισσότερα

Πηγή: ethnos.gr

 

Περισσότερες Ειδήσεις