Τ. Θεοδωρικάκος: Οι λέσχες φιλάθλων θα πρέπει να λειτουργούν με την ευθύνη των συλλόγων

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Νέο τελεσίγραφο από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος τόνισε ότι οι παράνομοι σύνδεσμοι θα κλείνουν και ότι η ΕΛ.ΑΣ. εντείνει τους ελέγχους.

Παράλληλα, σημείωσε ότι “οι λέσχες φιλάθλων πρέπει να λειτουργούν με την ευθύνη των συλλόγων”.

Δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου μεταδόθηκε στα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Alpha και του ΣΚΑΪ.

“Τώρα κρινόμαστε όλοι για την αποφασιστικότητα να βάλουμε τέλος στο χουλιγκανισμό και την εγκληματικότητα μέσα και έξω από τα γήπεδα. Η Ελληνική Αστυνομία εντείνει κάθε μέρα πλέον τους ελέγχους κλείνει τους παράνομους συνδέσμους φιλάθλων. Αναδεικνύει εγκλήματα όπως εμπορία ναρκωτικών οπλοκατοχή και άλλα που έχουν εμφανιστεί σε αυτούς τους συνδέσμους και οδηγεί όλους τους παραβάτες στη δικαιοσύνη” τόνισε ο υπουργός αναφερόμενος στην οπαδική βία.

“Αλλά δεν φτάνει αυτό, οφείλουμε να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας πολιτεία και αθλητικοί φορείς για να γυρίσουμε στα γήπεδα οι φίλαθλοι, οι οικογένειες, τα νέα παιδιά χωρίς φόβο. Οι λέσχες φιλάθλων των αθλητικών συλλόγων πρέπει να λειτουργούν με την ευθύνη των ιδίων των συλλόγων, να έχουν πολύ αυστηρούς κανόνες λειτουργίας με μητρώα μελών και συνεχείς ελέγχους ώστε να μην μπορεί κανένας άλλος να χρησιμοποιεί το όνομα του αθλητικού συλλόγου για να δημιουργήσει ξανά ομάδες χούλιγκαν” συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Πηγή: enikos.gr

Περισσότερες Ειδήσεις