Ηράκλειο: «Με βίαζε από τα 7 μου χρόνια» – Νέα στοιχεία μετά την ανατριχιαστική εξομολόγηση μαθήτριας

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Τα στοιχεία προκαλούν αίσθηση στην Κρήτη και ολόκληρη τη χώρα. «Ο πρώτος βιασμός έγινε όταν ήμουν μόλις 7 ετών» καταγγέλλει το κορίτσι…

Μια απίστευτη υπόθεση καταγγελίας βιασμού έφτασε στα γραφεία της Ασφάλειας Ηρακλείου, που ολοκλήρωσε το προανακριτικό της έργο και στέλνει τον 40χρονο την ερχόμενη Τρίτη (08-02-2022) ενώπιον του ανακριτή με την κατηγορία του βιασμού σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται ότι βίαζε το μικρό κοριτσάκι από την τρυφερή ηλικία των 7 ως τα 11 χρόνια για περισσότερες από 10 φορές πίσω από την πλάτη της αδελφής της, που ήταν και η σύζυγος του κατηγορουμένου!

Ο ίδιος υποστηρίζει πως είναι αθώος ωστόσο στην αστυνομία θεωρούν ως βάσιμη την καταγγελία για αυτό και άλλωστε τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα που άσκησε τη βαρύτατη δίωξη! Η καταγγελία έγινε προχθές και αφού ασκήθηκε η δίωξη πήρε η υπόθεση τη δικαστική οδό.

Το κουβάρι της φρίκης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε σε δασκάλα της ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον σύζυγο της αδερφής της. Αφού ενημερώθηκαν οι Αρχές, συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η μικρή φέρεται να είχε πέσει θύμα βιασμού τού εξ αγχιστείας συγγενούς της, επανειλημμένως. Υποστηρίζει ότι ο καταγγελλόμενος είχε προβεί σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη μαζί της.

Περισσότερες Ειδήσεις