Τα συγκινητικά λόγια του ΤΗΓΑΝΙΤΗ στον 19χρονο Άλκη

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Είσαι μικρό παιδί και επιλέγει την αγαπημένη σου ομάδα , φωνάζεις χαίρεσαι η και στεναχωριέσαι γι αυτή , κάνεις χιλιόμετρα  για να τη δεις να παίζει και ζεις το δικό σου όνειρο.

Ένα όνειρο που είναι κομμάτι όλων των υπόλοιπων ονείρων που έχεις για την ζωή σου , είτε για την ίδια είτε για την ίδια την κοινωνία.

Ένα όνειρο που από ρομαντικό μέσα σε μια νύχτα , άνθρωποι που προφανώς δεν το βλέπουν το ίδιο ρομαντικά με σένα αποφασίζουν να το σταματήσουν. Αυτή η δολοφονία δεν είναι δολοφονία ,ούτε ο Άλκης βρέθηκε στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή.

Είναι αποτέλεσμα ενός ολόκληρου συστήματος που γεννά , υποθάλπει και προωθεί ένα φάσμα κουλτούρας και συμπεριφοράς βίας φασισμού ανθρωποφαγίας , σεξισμού, και κάθε είδους διακρίσεων , υποκινούμενο ξεκάθαρα – εδώ και χρόνια – από ομάδες – εταιρίες , μεγαλομέτοχοι των οποίων είναι γνωστοί ναρκέμποροι, νονοί και κάθε λογής “προστάτες’ των οποίων τα συμφέροντα και σκοποί εξυπηρετούνται και υλοποιούνται με προθυμία και τυφλή υπακοή, στο όνομα μιας /κάποιας ομάδας ή και  “ιδέας” , από οπαδικούς στρατούς “στρατούς” εμποτισμένους με μίσος , έτοιμοι να δολοφονήσουν  οτιδήποτε βρεθεί στο διάβα τους.

Η δολοφονία αυτή – όπως- και οι προηγούμενες αυτού του χαρακτήρα δείχνουν ξεκάθαρα το σημείο παρακμής στο οποίο  βρίσκεται η ελληνική κοινωνία , ένα σημείο το οποίο έχει ξεπεραστεί εδώ και καιρό με την ανοχή (αν όχι υποστήριξη)του κράτους και του κάθε λογής “φορέα’ που διαχειρίζεται το ποδόσφαιρό. Φυσικά αυτό είνια η κορυφή του παγόβουνου. Ο βούρκος στον οποίο κυλιέται η Ελληνική κοινωνία είναι πολύ βαθύτερος , με τα απόνερα των διοικούντων να έχουν εισβάλλει για τα καλά στις τηλεοράσεις , τα σπίτια , τις δουλειές και τις ζωές όλων μας.

Όνειρο του Άλκη -ΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ-ήταν είναι και θα είναι μια κοινωνία διαφορετική όπως την οραματίζεται η αυτοοργανωμένη κοινότητα.

Αλλιώς

Μια κοινωνία στην οποία η μπάλα θα παίζεται με τους δικούς μας ηθικούς όρους , χωρίς μίσος για την αντίπαλη ομάδα, χωρίς σεξισμό και ματσίλα, χωρίς φασίστες και τέτοιες νοοτροπίες .

Να μην χαθεί ποτέ ξανά 19χρονο παιδί και ανθρώπινη ζωή για καμία εταιρεία

Καλό ταξίδι Άλκη

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ ΑΣΗ

 

 

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις