11 μήνες σε κούτες καρδιολογικός εξοπλισμός που δωρίστηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας
11 μήνες σε κούτες καρδιολογικός εξοπλισμός που δωρίστηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

11 μήνες σε κούτες καρδιολογικός εξοπλισμός που δωρίστηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Λόγω άρνησης του διοικητή

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Αναξιοποίητος εδώ και 11 μήνες παραμένει εξοπλισμός που έχει δωρισθεί στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας από το Σύλλογο Ρεθυμνιωτών Ιεράπετρας.

Τα παραπάνω ανέφερε στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βανταράκης ο οποίος ανέφερε πως μετά από τόσο καιρό ακόμα και ο ίδιος δεν γνωρίζει τι γίνεται με το θέμα της δωρεάς καρδιολογικών μόνιτορ τα οποία παραδόθηκαν στο αρχικά στο Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας και στη συνέχεια με την παρουσία και της κα Μπορμπουδάκη σε μια τελετή δωρεάς(!) στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας η οποία αφού παρέλαβε τα μόνιτορ είχε δώσει και την υπόσχεση πως θα λειτουργήσει ο εξοπλισμός.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, Ανδρέας Μαμαντόπουλος, μιλώντας με τη σειρά του στο Ράδιο Λασίθι τόνισε πως ο εξοπλισμός αγοράστηκε μετά από υποδείξεις των γιατρών του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και βρίσκεται ακόμα μέσα στα κουτιά του.

Η αρχική δικαιολογία του αναπληρωτή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας ήταν πως δεν υπήρχε η δυνατότητα να καλυφθεί το κόστος εγκατάστασης, για το οποίο ο κ. Μαμαντόπουλος ανέφερε πως όχι μόνο το κόστος είναι πολύ μικρό, αλλά ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου ήταν πρόθυμος να το καλύψει.

Το περιστατικό αυτό έρχεται ως μια συνέχεια και άλλων δωρεών οι οποίες έχουν απορριφθεί από το διοίκηση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας με την αιτιολογία ότι το Νοσοκομείο χρειάζεται χρήματα για κτιριακές εργασίες και όχι για εξοπλισμό. Όπως είπε ο κ. Βανταράκης το ίδιο είχε αναφέρει ο κ. Καλλιονάκης και στο δικό τους Σύλλογο, ζητώντας τους χρήματα, όμως η απόφαση του Συλλόγου ήταν να ενισχύσει την καρδιολογική κλινική και έτσι προχώρησε η αγορά.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις