Χωρίς τηλεκπαίδευση και σήμερα τα σχολεία στην Κρήτη 
Χωρίς τηλεκπαίδευση και σήμερα τα σχολεία στην Κρήτη 

Χωρίς τηλεκπαίδευση και σήμερα τα σχολεία στην Κρήτη 

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Την παράταση της προσωρινής αναστολής λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Ηρακλείου για σήμερα υπέγραψε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης.

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας, δεν θα γίνει και σήμερα τηλεκπαίδευση, με δεδομένο ότι κηρύχθηκε και για σήμερα γενική αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας καθώς δεν υπάρχει ούτε διοικητικό ούτε τεχνικό προσωπικό για την υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης, λόγω της κήρυξης ειδικής κινητοποίησης από την Πολιτική Προστασία.

Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης λόγω των συνεχιζόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών εφιστά την προσοχή όλων σε τυχόν μετακινήσεις τους, κυρίως στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές, ενημερώνοντας παράλληλα, ότι, τα μηχανήματα της Περιφέρειας σε συνεργασία με τους Δήμους συνεχίζουν να επιχειρούν όπου καθίσταται αναγκαίο, για να παραμείνει ανοιχτό από τα χιόνια το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Κλειστά αύριο τα σχολεία του Ρεθύμνου με Απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων

Από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι με Απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, Μαρίας Λιονή, δε θα λειτουργήσουν σήμερα τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων της ΠΕ Ρεθύμνης, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στο Νομό Ρεθύμνου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις