Αττική Οδός: Καρδιοπαθής έμεινε 20 ώρες σε ταξί και πλήρωσε 350 ευρώ!
Αττική Οδός: Καρδιοπαθής έμεινε 20 ώρες σε ταξί και πλήρωσε 350 ευρώ!

Αττική Οδός: Καρδιοπαθής έμεινε 20 ώρες σε ταξί και πλήρωσε 350 ευρώ!

Πρόσφατα χειρουργημένος καρδιοπαθής έμεινε εγκλωβισμένος επί 20 ώρες στην Αττική Οδό μέσα στο ταξί, που τον μετέφερε, και εκτός της απίστευτης ταλαιπωρίας κλήθηκε να καταβάλει 350 ευρώ στον ταξιτζή!

Βάσει των σχετικών ανακοινώσεων, η Αττική Οδός θα αποζημιώσει με το ποσό των 2.000 ευρώ το εγκλωβισμένο όχημα, δηλαδή τον ταξιτζή ενώ ο καρδιοπαθής επιβάτης του, ο οποίος μετά την περιπέτεια του αυτή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, προσφεύγει νομικά κατά της διαχειρίστριας εταιρείας για τα όσα υπέστη, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Ελπίς, όπως αναφέρει το Reader.gr.

Πρόκειται για μία από τις πάρα πολλές περιπτώσεις πολιτών, οι οποίοι προχωρούν σε αγωγές και μηνύσεις κατά της Αττικής Οδού ύστερα από το φιάσκο της διαχείρισης των έκτακτων καιρικών φαινομένων, που είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες αυτοκίνητα να ακινητοποιηθούν ακόμα και για 24 ώρες με τους επιβάτες τους να περιμένουν μάταια βοήθεια, ενώ οδήγησε τελικά και στην παραίτηση του Διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας, Βασίλη Χαλκιά.

Μιλώντας στο Reader, η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου αναφέρει ότι ο καρδιοπαθής εντολέας της στερήθηκε τα φάρμακά του καθώς επί 20 ώρες έμεινε εγκλωβισμένος σε ένα ταξί στην Αττική Οδό, «το οποίο καταλαβαίνετε ότι έπρεπε και να το πληρώσει μετά γιατί του παρείχε υπηρεσίες, που έφτασαν τα 350 ευρώ! Σε ένα ταξί, χωρίς τα φάρμακά του έχοντας χειρουργηθεί πριν από ενάμιση μήνα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο με κίνδυνο της ζωής του».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις