Συνελήφθη με ναρκωτικά έξω από το σπίτι του
Συνελήφθη με ναρκωτικά έξω από το σπίτι του

Συνελήφθη με ναρκωτικά έξω από το σπίτι του

Συνελήφθη με κάνναβη και ναρκωτικά χάπια

Μετά από πληροφορίες που είχαν οι άνδρες  της Δίωξης Ναρκωτικών  ότι διακινεί ναρκωτικά , συνέλαβαν ένα άνδρα  με το που βγήκε από το σπίτι του στην Πάτρα , και σε σωματικό έλεγχο που του έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή του 19 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Αυτά ήταν αρκετά για να συλληφθεί, ωστόσο ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν και άλλα 116,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά που επιβεβαίωνε την διακίνηση, τα οποία κατέσχεσαν μαζί με 540 ευρώ. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών.

Από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στον Βόλο ένας Έλληνας, καθώς κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στην κατοικία του, βρέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 79,46 γραμμαρίων και τέσσερα ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Όλα κατασχέθηκαν και ο κάτοχός τους παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις