Μαγικές εικόνες από το χιονισμένο Οροπέδιο Λασιθίου (vid)

Εντυπωσιακό είναι το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί σε περιοχές του Δήμου Οροπεδίου, με το πέρασμα της "Ελπίς" να έχει διαμορφώσει μια πανέμορφη εικόνα. 

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το χιόνι είναι αρκετό στην περιοχή ενώ το θερμόμετρο έγραφε -2 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια των πρώτων πρωινών ωρών.

Αξίζει παράλληλα να ενημερώσουμε πως υπάρχει και σχετική έκτακτη ανακοίνωση από το Δήμο μέσω της οποίας αναφέρει πως θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες ή να είναι 4Χ4 τα οχήματα που κινούνται εντός και προς την περιοχή.

Αναλυτικά:

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, ενημερώνει:

Λόγω χιονόπτωσης όλοι οι οδηγοί των οχημάτων που κινούνται εντός και προς το Οροπέδιο Λασιθίου, θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες ή να είναι 4Χ4.

Ανάλογα με την εξέλιξη των φαινομένων θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις από την Πολιτική Προστασία.

Παρακαλούνται οι πολίτες να ενημερώνονται από τις Αρχές Πολιτικής Προστασίας https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena την Περιφέρεια Κρήτης, από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την ιστοσελίδα του Δήμου www.lasithi.gov.gr και την εφαρμογή CITY ON για κινητά τηλέφωνα.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Καιρός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις