Στο Αυτόφωρο οδηγείται σήμερα ο 21χρονος που δάγκωσε τον αστυνομικό της ΟΠΚΕ

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Στο εδώλιο του Αυτοφώρου αναμένεται να κάτσει σήμερα ο Ηρακλειώτης, που δάγκωσε αστυνομικό στο πρόσωπο αλλά και ο νεαρός που ήταν μαζί του την ώρα της επίθεσης.

Οι δύο νεαροί άνδρες, 21 και 19 ετών αντίστοιχα, οδηγήθηκαν ρποχθές στο Αυτόφωρο, ωστόσο η υπόθεσή τους πήρε αναβολή για σήμερα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο, σε τυχαίο έλεγχο που πραγματοποιήσε η Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Ηρακλείου σε δύο άτομα.

Ο 21χρονος επιτέθηκε στον αστυνομικό και κατέληξε να τον δαγκώνει στο πρόσωπο και να του κόβει κομμάτι από το πηγούνι.

Ο 21χρονος κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ ο 19χρονος για αντίσταση κατά της αρχής.

«Όταν ζητήσαν να κάνουμε τον έλεγχο άρχισαν να αντιδρούν και δεν υπήρχε και λόγος, καθώς δεν υπήρχε κατι μεμπτό», είπε ο αστυνομικός και πρόσθεσε ότι στην συνέχεια τους ζήτησαν να περιμένουν στο αυτοκίνητο μέχρι να τελειώσουν τον έλεγχο κάτι, που όπως είπε, δεν τους άρεσε.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό ο ένας από αυτούς τους είπε ότι θα πάρει τον πατέρα του τηλέφωνο, λέγοντας τους πως «θα δείτε τι θα πάθετε».

«Του κατέβασα το χέρι και στην συνέχεια με τράβηξε. Βρέθηκα στο έδαφος και ακολούθησε πάλη. Οταν καταφέραμε να του περλασουμε χειροπέδες είδα αίματα στο πρόσωπό του. Μέχρι τότε δεν είχα καταλάβει ότι με είχε δαγκώσει. Οι συνάδελφοι μου, μου είπαν οτι μου λείπει κομμάτι από το πρόσωπο», περιέγραψε ο αστυνομικός, στο Live News.

Περισσότερες Ειδήσεις