Πλεξούδες με κοτόπουλο, σπανάκι & πλούσια σάλτσα από την Κατερίνα Λένη (vid)
- 1 πακέτο ζυμαρικά πλεξούδες
- Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
- 500 γρ. κοτόπουλο φιλέτο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 150 ml. μπράντι
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 200 γρ. παρμεζάνα ή πεκορίνο τριμμένο
- 400 – 500 ml. κρέμα γάλακτος
- 300 γρ. σπανάκι καθαρισμένο
- Ξύσμα από μισό λεμόνι
- Φρέσκα αρωματικά, βασιλικός και μαϊντανός 1 πρέζα μοσχοκάρυδο Ρίγανη ή μαντζουράνα αποξηραμένη Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι