Όλα όσα είπε ο Δημήτρης Ήμελλος για τον Σασμό και το ρόλο του Αντώνη (vid)

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Η Ναταλία Γερμανού συνάντησε στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δε Γίνεται” τον Δημήτρη Ήμελλο.

Ο αγαπημένος αστυνομικός του “Σασμού” παραχώρησε μία συνέντευξη στην παρουσιάστρια του ALPHA και τη Ναταλία Αργυράκη, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός, σε μερικά σημεία της σειράς αλλά και στην τηλεόραση ως μέσο.

Ο Δημήτρης Ήμελλος μοιράστηκε τη στιγμή που ηθοποιία έγινε κάτι παραπάνω από χόμπι για εκείνον: “Δεν ήθελα να κάνω θέατρο. Δεν με έπειθε η ιστορία γιατί το θεωρούσα πληκτική δουλειά. Τη θεωρούσα χόμπι. Κάποια στιγμή ο Στάθης Λιβαθινός είχε φέρει τους καθηγητές του από τη Ρωσία και εκεί είδα ότι αυτός είναι ένας δρόμος ζωής και πείστηκα ότι πρέπει να πάω εκεί να το γνωρίσω. Τότε αποφάσισα να γίνω ηθοποιός“.

Το κεφάλαιο “Σασμός” τέθηκε στη συζήτηση με τον ηθοποιό να περιγράφει τη σχέση του ήρωά του με τον εκρηκτικό Μαθιό: “Ο Μαθιός με τον Αντώνη είναι “αδέρφια”. Παρέμειναν πιστοί στην αγάπη της ζωής τους για χρόνια. Ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον, απλώς οι επιλογές της ζωής είναι διαφορετικές. Έχουν και οι δύο μια μοναξιά. Είναι μόνοι τους μέσα στον κόσμο που τους περιβάλλει. Ο Μαθιός είναι ένα “μεγάλο ψάρι”, τα μεγάλα ψάρια τα βγάζεις αργά, οπότε έχουμε όλη τη χρονιά“.

Ο Δημήτρης Ήμελλος παραδέχτηκε μάλιστα ότι απέκτησε τηλέοραση σπίτι του κατά την περίοδο του εγκλεισμού. Για τον λόγο που την αποφεύγει, εξήγησε: “Είμαι παιδί της παλιάς τηλεόρασης, της ασπρόμαυρης. Είναι επικίνδυνο μέσον για εμένα, αφαιρούμαι, με αιχμαλωτίζει η εικόνα και με απενεργοποιεί”.

 

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις