Κρήτη: Σε εξέλιξη το φαινόμενο "Διομήδης" - Ομίχλη στο Οροπέδιο
Κρήτη: Σε εξέλιξη το φαινόμενο "Διομήδης" - Ομίχλη στο Οροπέδιο

Κρήτη: Σε εξέλιξη το φαινόμενο "Διομήδης" – Ομίχλη στο Οροπέδιο

Με τσουχτερό κρύο και καταιγίδες, με χιόνια και δυνατούς ανέμους η κακοκαιρία «Διομήδης» στην Κρήτη. Παρ’ όλα αυτά, προς το παρόν, δεν έχουν καταγραφεί σημαντικά προβλήματα.

Στο Οροπέδιο Λασιθίου η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους δυο βαθμούς Κελσίου και το κύριο χαρακτηριστικό είναι η έντονη ομίχλη.

Με απόφαση του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, έκλεισε το αγροτικό οδικό δίκτυο μέσα στον κάμπο του Οροπεδίου λόγω πλημμυρικών φαινομένων. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Οροπεδίου Γιάννης Στεφανάκης, η ένταση και η διάρκεια των βροχοπτώσεων, πλημμύρισε τους δρόμους μέσα στον κάμπο και η απόφαση απαγόρευσης κυκλοφορίας, έγινε για λόγους ασφαλείας.

Κατέρρευσε πετρόχτιστο κτίριο στο Πισκοκάφαλο Σητείας

Ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σητείας Γιώργος Αϊλαμάκης ανακοίνωσε οτι “άμεσα η Πολιτική Προστασία του Δήμου αντέδρασε κατόπιν τηλεφωνήματος κατοίκου του χωριού Πισκοκέφαλο και με την επέμβαση της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε σήμανση παλιού πετρόχτιστου κτιρίου το οποίο κατέρρευσε από τις συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις, με αποτέλεσμα να εγκυμονεί κίνδυνο για τους διερχόμενους κατοίκους του χωριού. Παρακαλούνται οι κάτοικοι να αποφύγουν τη διέλευση τους από το συγκεκριμένο σημείο”.

Κρήτη: Σε εξέλιξη το φαινόμενο "Διομήδης" - Ομίχλη στο Οροπέδιο

Πηγή: anatolh.com

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις