Realtors Kreta
Realtors Kreta

Μπισμπίκης – Βανδή: Ετοιμάζουν συνεργασία στο θέατρο

Οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία λένε ότι ο ηθοποιός θα σκηνοθετήσει την αγαπημένη του σε μιούζικαλ.

H Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι τους τελευταίους μήνες το ζευγάρι που έχει απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλο τους δημοσιογράφους του life style. Μετά από το έντονο κρυφτούλι του τύπου, είναι δεν είναι μαζί, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ζουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία θέλουν τους δύο καλλιτέχνες να συνεργάζονται και επαγγελματικά. Η αγάπη της Δέσποινας Βανδή για το θέατρο είναι γνωστή καθώς το 2016 πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ «Mamma mia» το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα η δημοφιλής τραγουδίστρια έδειξε πως το έχει και με την υποκριτική καθώς τιμήθηκε το 2017 με το βραβείο «Σοφία Βέμπο» στα Κορφιάτικα Βραβεία για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Ντόνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso οι φήμες θέλουν τον Βασίλη Μπισμπίκη να σκηνοθετεί την αγαπημένη του σε μιούζικαλ.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή ανέφεραν ότι ο Μπισμπίκης σκέφτεται πολύ σοβαρά να σκηνοθετήσει τη Δέσποινα σε ένα μιούζικαλ που θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της.

Η Δέσποινα Βανδή είναι θεατρόφιλη και το έχει αποδείξει καθώς στην πρώτη εμφάνισή της μετά την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό βρέθηκε στο θέατρο του συντρόφου της για να δει από κοντά τις πρόβες της παράστασης «Κόκκινα φανάρια» η οποία κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις