Τάρτα μπουγάτσα με μανταρίνια Χίου

6 φύλλα κρούστας 150 γρ. βούτυρο αγελάδος (λιωμένο και κρύο) Για την κρέμα 750 ml γάλα 100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 100 γρ. ζάχαρη 1 κ.γ. υγρή βανίλια 1 κ.γ. ανθός αλατιού 40 γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο χυμός και ξύσμα από 2 μανταρίνια Χίου Για την επικάλυψη ζάχαρη άχνη ξύσμα από μανταρίνι Χίου κελυφωτό φιστίκι, σπασμένο αποξηραμένα τριαντάφυλλα
Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Μαγειρική - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις