Γιουβαρλάκια με κατίκι Δομοκού

Υλικά για 6 άτομα Για τα γιουβαρλάκια 500 γρ. κιμάς χοιρινός 4 σκελίδες σκόρδο 1 κρεμμύδι ξερό 1 καρότο τριμμένο 70 γρ. ρύζι αρμπόριο 1 κ.γ. ανθός αλατιού 1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο 1/4 κούπας φύλλα δυόσμου 1/4 κούπας φρέσκος μαϊντανός 1/4 κούπας φρέσκος άνηθος 1 αβγό 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 λίτρο ζωμός κοτόπουλου φλούδα από 1 λεμόνι 4 φύλλα δάφνης 6 κόκκοι μπαχάρι Για το αβγολέμονο 2 αβγά χυμός από 1 λεμόνι 1 κ.σ. ελαιόλαδο 4 κ.σ. κατίκι Δομοκού Για το σερβίρισμα φρεσκοτριμμένο πιπέρι φρέσκα μυρωδικά

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Μαγειρική - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις