«Στραβά» ξεκίνησε η νέα χρονια για ιδιοκτήτη καφενείου στο Ηράκλειο

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Με το δεξί φαίνεται πως μπήκε ο νέος χρόνος για τον ιδιοκτήτη καφενείου στο Ηράκλειο, καθώς είναι υποχρεωμένος να βάλει λουκέτο στην επιχείρησή του για δύο εβδομάδες, ενώ την ίδια ώρα καλείται να καταβάλει πρόστιμο που ξεπερνά τα 5000 ευρώ.

Η αρχή έγινε με τον έλεγχο της Αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε επιτραπεί η είσοδος σε πελάτη που δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα. Όσο όμως ο έλεγχος συνεχιζόταν διαπιστώθηκαν και άλλες παραβάσεις.

Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε πρόστιμο 500 στον ιδιοκτήτη του καφενείου γιατί επέτρεψε το κάπνισμα εντός της επιχείρησης και 300 ευρώ γιατί ο υπάλληλος του δεν φορούσε μάσκα. Επιπλέον, 100 ευρώ πρέπει να πληρώσει ο θαμώνας που κάπνιζε και 300 ευρώ ο υπάλληλος που δεν φορούσε μάσκα.

Στο Ρέθυμνο τώρα επιβλήθηκαν 11 πρόστιμα σε πεζούς, στο Λασίθι 1 πρόστιμο για μη χρήση μάσκας σε εξωτερικό χώρο και τέλος στο Ηράκλειο τρία πρόστιμα πάλι για μη χρήση μάσκας.

 

 

 

Ταυτόχρονα σε 2.525 ελέγχους της Αστυνομίας δόθηκαν τα εξής πρόστιμα:

Στα Χανιά τρία για μη χρήση μάσκας σε πεζούς που βρίσκονταν σε εξωτερικό χώρο σε κατάσταση συγχρωτισμού.

Στο Ρέθυμνο έντεκα πρόστιμα σε πεζούς και στο Λασίθι ένα πρόστιμο για μη χρήση μάσκας σε εξωτερικό χώρο και στο Ηράκλειο τρία πρόστιμα για μη χρήση μάσκας.

Όλοι καλούνται να πληρώσουν από 300 ευρώ ο καθένας.

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις