Ταινία του Χόλιγουντ γυρίζεται στην Ελλάδα - Η Σάλμα Χαγιέκ και ο Βενσάν Κασέλ ανάμεσα στους αστέρες
Ταινία του Χόλιγουντ γυρίζεται στην Ελλάδα - Η Σάλμα Χαγιέκ και ο Βενσάν Κασέλ ανάμεσα στους αστέρες

Ταινία του Χόλιγουντ γυρίζεται στην Ελλάδα – Η Σάλμα Χαγιέκ και ο Βενσάν Κασέλ ανάμεσα στους αστέρες

Γυρίσματα της νέας ταινίας «Sacrifice» (Θυσία) γίνονται στη Δράμα. Σκηνοθέτης είναι ο Ρομέν Γαβρά (γιος του Κώστα Γαβρά) με την ταινία να έχει δημοφιλείς ηθοποιούς όπως τον Βενσάν Κασέλ, την Ανια Τέιλορ-Τζόι, τον Κρις Εβανς, τη Σάλμα Χάγιεκ και τον Σαμ Ρίτσαρντσον.

Τα εντυπωσιακά λατομεία εξόρυξης λευκού μαρμάρου στην περιοχή του Βώλακα, στον Δήμο Κάτω Νευροκοπίου της ορεινής Δράμας αποτέλεσαν το ιδανικό σκηνικό για τα γυρίσματα της ταινία.

Ο πρόεδρος του συλλόγου ξενοδόχων Δράμας και γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ξενοδόχων, Αγγελος Καλλίας, μιλά στον Alpha στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» αναφέροντας πόσα οφέλη έχει προσφέρει για την περιοχή η κινηματογραφική αυτή παραγωγή.

«Είναι πάρα πολύ όμορφο αυτό που βιώνει η περιοχή» αναφέρει ο ίδιος «Τα γυρίσματα θα μείνουν μέχρι τις 2 Νοεμβρίου. Θέλω να τονίσω ότι η ταινία δεν είναι παραγωγή του Netflix, όπως έχει κυκλοφορήσει»

Όσον αφορά τον σκηνοθέτης της ταινίας ο κ. Καλλίας αναφέρει: «Θέλω να επισημάνω την παρουσία και σημαντικότερα τον χαρακτήρα του κ. Γαβρά, ο οποίος είναι πραγματικά ένας καταπληκτικός άνθρωπος, χαμηλών τόνων και πάρα πολύ ευγενής».

«Οι συντελεστές κατά βάση μένουν στο Βώλακα αλλά και σε ξενοδοχεία στην περιοχή, καθώς είναι μεγάλη παραγωγή, δηλαδή πάνω από περίπου 200 άτομα»

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις