Ηράκλειο: Αποτροπιασμός από την υπόθεση εμπορίας ανθρώπων με θύμα 25χρονη - Είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές το ζευγάρι
Ηράκλειο: Αποτροπιασμός από την υπόθεση εμπορίας ανθρώπων με θύμα 25χρονη - Είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές το ζευγάρι

Ηράκλειο: Αποτροπιασμός από την υπόθεση εμπορίας ανθρώπων με θύμα 25χρονη – Είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές το ζευγάρι

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου η υπόθεση εμπορίας ανθρώπων με θύμα μια 25χρονη κοπέλα, η οποία έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός ζευγαριού που την κρατούσε φυλακισμένη σε σπίτι στις Τρεις Βαγιές για πάνω από δύο μήνες.

Οι δύο συλληφθέντες, ένας 42χρονος άνδρας και μια 30χρονη γυναίκα, οδηγήθηκαν χθες πρωί στον Εισαγγελέα Ηρακλείου, αντιμετωπίζοντας σοβαρές κατηγορίες.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το ζευγάρι κακοποιούσε την κοπέλα, την εξέδιδε και την κρατούσε υπό περιορισμό, ενώ οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να της ασκούσαν ψυχολογική και σωματική βία. Ο Εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις για εμπορία ανθρώπων κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και έκθεση από κοινού. Οι συλληφθέντες έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη ενώπιον της ανακρίτριας.

Το φρικτό σκηνικό αποκαλύφθηκε όταν η 25χρονη εντοπίστηκε μισόγυμνη και σε άθλια κατάσταση στην περιοχή του Παγκρητίου Σταδίου. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η 30χρονη γυναίκα την είχε ξυλοκοπήσει μέσα σε αυτοκίνητο πριν την εγκαταλείψει. Την κοπέλα βρήκε διερχόμενος οδηγός, ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία. Όταν οι αρχές έφτασαν, η νεαρή αποκάλυψε τις φρικαλεότητες που είχε υποστεί.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν, με υποθέσεις ναρκωτικών, κλοπών και ενδοοικογενειακής βίας.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα