Πρωτοπορεί ο Δήμος Βιάννου: Ενισχύει το εισόδημα των εργαζομένων με διατακτικές επιταγές σίτισης
Πρωτοπορεί ο Δήμος Βιάννου: Ενισχύει το εισόδημα των εργαζομένων με διατακτικές επιταγές σίτισης

Πρωτοπορεί ο Δήμος Βιάννου: Ενισχύει το εισόδημα των εργαζομένων με διατακτικές επιταγές σίτισης

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προχωρά η Δημοτική Αρχή Βιάννου, ξεκινώντας την χορήγηση διατακτικών επιταγών σίτισης (vouchers) στους εργαζόμενους του Δήμου, ενισχύοντας το εισόδημα τους.

Συγκεκριμένα η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης προχωρά σε μια ιδιαίτερη κίνηση, συμβολικής, αλλά και ουσιαστικής σημασίας, με τη χορήγηση των διατακτικών επιταγών σίτισης, στηρίζοντας το προσωπικό του Δήμου και δίνοντας τους ένα επιπλέον κίνητρο παραγωγικότητας, πάνω στο αντικείμενο, με το οποίο είναι επιφορτισμένοι.

Με αφορμή την κίνηση αυτή ο κ. Μπαριτάκης επισήμανε πως η κίνηση αυτή αποτελεί μια επιβράβευση προς τους εργαζόμενους και μια αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλουν, ώστε η λειτουργία του Δήμου να είναι εύρυθμη παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που υπάρχουν.

«Η Δημοτική Αρχή αναγνωρίζοντας την πολύ καλή και ουσιαστική συνεργασία που υπάρχει με τους εργαζόμενους των Υπηρεσιών του Δήμου, τους επιβραβεύει μέσα από αυτές τις προπληρωμένες κάρτες, αναγνωρίζοντας πως η συμβολή τους είναι καίρια στο έργο που επιτελείται, ευελπιστώντας πως και στο μέλλον, όλοι μαζί θα έχουμε έναν κοινό στόχο, την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς τους δημότες. Είμαστε πάντα κοντά τους και με αυτό τον τρόπο που λειτουργεί ως ανταμοιβή, εκφράζουμε την ικανοποίηση μας, ενισχύουμε το εισόδημα των εργαζομένων μας, δίνοντας τους παράλληλα και ένα κίνητρο για να συνεχιστεί η προσπάθεια τους», σημείωσε ο κ. Μπαριτάκης σε δήλωση του.

Ο Δήμαρχος Βιάννου, που από την πρώτη μέρα βρίσκεται δίπλα στο προσωπικό, όπως είχε δεσμευτεί, δήλωσε επίσης πως σύσσωμη η Δημοτική Αρχή θα εξακολουθήσει να πράττει αναλόγως, απέναντι στους πολύτιμους συνεργάτες της, τους εργαζόμενους του Δήμου.

Σημειώνεται ότι τις διατακτικές επιταγές σίτισης, οι εργαζόμενοι μπορούν να εξαργυρώνουν σε τρόφιμα και λοιπά είδη πρώτης ανάγκης, σε συμβεβλημένα καταστήματα, ενώ η κίνηση αυτή, η οποία ήδη υλοποιείται, προέκυψε μετά από την εφαρμογή του Νόμου 5006/2022, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, που δίνει πλέον τη δυνατότητα για αυτές τις παροχές προς το προσωπικό, που αντιστοιχούν σε 6 ευρώ ανά εργάσιμη ημέρα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα