Τα Super Markets Χαλκιαδάκης ξεχώρισαν στα Supermarket Awards 2024
Τα Super Markets Χαλκιαδάκης ξεχώρισαν στα Supermarket Awards 2024

Τα Super Markets Χαλκιαδάκης ξεχώρισαν στα Supermarket Awards 2024

Με τρεις διακρίσεις στα Supermarket Awards 2024, τα Super Markets Χαλκιαδάκης επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους για βιώσιμη ανάπτυξη. Επιβραβεύονται για τη στήριξή τους στην τοπική κοινωνία, καινοτομία, κοινωνική υπευθυνότητα και την ενίσχυση της συμπερίληψης.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στο Radisson Blu Park Hotel, η Χαλκιαδάκης Α.Ε. απέσπασε το GOLD βραβείο στην κατηγορία «Συμβολή στην Ανάπτυξη & την Εθνική Οικονομία» για τη μακροχρόνια συνεργασία με τους τοπικούς παραγωγούς της Κρήτης. Η εταιρεία διακρίθηκε για τις σταθερές και διαχρονικές σχέσεις με περισσότερους από 600 τοπικούς προμηθευτές, υποστηρίζοντας και τη νεότερη γενιά παραγωγών, με το 25% σχεδόν του τζίρου της να επιστρέφει στην τοπική οικονομία.

Η διάκριση αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευση των Super Markets Χαλκιαδάκης να στηρίζουν τη νέα γενιά που εξελίσσει την καλλιέργεια της γης, διατηρώντας τις παραδόσεις αλλά και τα υψηλές αξίες ποιότητας, συνεχίζοντας τις συνεργασίες με τους παραγωγούς «από γενιά σε γενιά». Τα προϊόντα της Κρήτης βρίσκονται με υπερηφάνεια στα ράφια των καταστημάτων, ενισχύοντας τη βιωσιμότητα της τοπικής οικονομίας.

βραβεία Χαλκιαδάκης σούπερ μάρκετ

Παράλληλα, η Χαλκιαδάκης Α.Ε. βραβεύτηκε με το SILVER βραβείο στην κατηγορία «Δίκτυο & Καταστήματα – Φυσικά & Online» για την αναβάθμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος xalkiadakis.gr. Το νέο site προσφέρει εύκολη πλοήγηση, ταχύτητα και ευελιξία, επιτρέποντας στους καταναλωτές να ολοκληρώνουν τις αγορές τους με ένα «κλικ» και να απολαμβάνουν τις ίδιες ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρονται στα φυσικά καταστήματα. Με δυνατότητες όπως η έκδοση εκπτωτικής κάρτας, η ενημέρωση για τις προσφορές, η ηλεκτρονική αγορά και η παράδοση εντός 24 ωρών, η νέα ιστοσελίδα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Τέλος, η εταιρεία τιμήθηκε με το SILVER βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη – Άνθρωπος», για την πλήρη ανακαίνιση του γηπέδου ποδοσφαίρου που χρησιμοποιείται από τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού στη Νεάπολη. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, τα Super Markets Χαλκιαδάκης έδωσαν νέα ζωή σε έναν χώρο αθλητισμού, προσφέροντας στα παιδιά έναν ασφαλή και λειτουργικό χώρο για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, να αναπτύξουν την κοινωνικοποίηση τους και να εντάξουν τον αθλητισμό στην καθημερινότητα τους. Έτσι, η Χαλκιαδάκης Α.Ε. ενισχύει στην πράξη τη συμπερίληψη των παιδιών στην τοπική κοινωνία.

βραβεία Χαλκιαδάκης σούπερ μάρκετ

Μέσα από αυτές τις διακρίσεις, τα Super Markets Χαλκιαδάκης αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά τη δέσμευσή τους να επενδύουν στην τοπική οικονομία και τη νέα γενιά, να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις για τους καταναλωτές μέσα από τη συνεχή ψηφιακή αναβάθμιση και να στηρίζουν έμπρακτα την κοινωνία της Κρήτης.

Επιβεβαιώνεται για ακόμα μία φορά η δέσμευσή μας να λειτουργούμε με γνώμονα το κοινό καλό, την καινοτομία και την αειφορία, διασφαλίζοντας ότι η Κρήτη και οι άνθρωποί της προοδεύουν μαζί μας.

Στα Supermarket Awards 2024 παρευρέθηκαν και παρέλαβαν τα βραβεία ο Διευθυντής του ecommerce Γιώργος Μπαλόπητας, ο Διευθυντής Τμήματος Συσκευασίας Μαναβικής Αγορών στα Λαχανικά Γιώργος Κριθινάκης και ο Διευθυντής Marketing Μιχάλης Τζαγκαράκης.

βραβεία Χαλκιαδάκης σούπερ μάρκετ

Λίγα λόγια για τα βραβεία

Περισσότερα από 250 στελέχη του κλάδου των σούπερ μάρκετ και των προμηθευτών τους προσήλθαν στη φετινή απονομή των Supermarket Awards 2024, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στο Radisson Blu Park Hotel. Μετρώντας ήδη 13 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, ο θεσμός αυτός έχει καταστεί ως η κορυφαία ετήσια συνάντηση για τον κλάδο του λιανεμπορίου, προωθώντας βέλτιστες πρακτικές που όχι μόνο ανταποκρίνονται στις σύγχρονες προκλήσεις, αλλά και ενισχύουν την ανάπτυξη και εξέλιξη των επιχειρήσεων. Τα βραβεία διοργανώνονται από την Boussias Events με την επιστημονική συνεργασία του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN), του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Official Publication είναι το περιοδικό σελφ σέρβις

Τα Supermarket Awards 2024 τελούσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, καθώς και των εξής φορέων: ΣΕΒΤ, ΕΒΕΑ, ΙΕΛΚΑ, ΣΒΕ, ΣΕΛΠΕ, GRECA.

Επισκεφτείτε το site των βραβείων www.supermarketawards.gr προκειμένου να δείτε τους νικητές, τις φωτογραφίες και το video της τελετής, καθώς και όλα τα βραβευμένα έργα με τη συνοπτική τους παρουσίαση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της εταιρείας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://xalkiadakis.gr/articles.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Business - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις