Ηράκλειο: Τα τελευταία νέα της υγείας του Μανώλη Παπακαλιάτη - «Έχει δρόμο ακόμη μπροστά του»
Ηράκλειο: Τα τελευταία νέα της υγείας του Μανώλη Παπακαλιάτη - «Έχει δρόμο ακόμη μπροστά του»

Ηράκλειο: Τα τελευταία νέα της υγείας του Μανώλη Παπακαλιάτη – «Έχει δρόμο ακόμη μπροστά του»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βιώνει δύσκολες στιγμές, καθώς ο πατέρας του, Μανώλης Παπακαλιάτης, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 76χρονος επιχειρηματίας και αθλητικός παράγοντας παραμένει στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου, έχοντας υποβληθεί ήδη σε μία χειρουργική επέμβαση.

Τα νεότερα για την υγεία του πατέρα του

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του πατέρα του κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Πρωινό” την Τετάρτη (23/10).

«Η κατάσταση του πατέρα μου είναι σταθερή, αλλά συνεχίζει να είναι κρίσιμη. Σήμερα θα γίνει μια ακόμα επέμβαση. Παραμένει στην εντατική. Έχει δρόμο ακόμα μπροστά του», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Δευτέρας (21/10) όταν μια μηχανή τον παρέσυρε ενώ κινούνταν πεζός στην οδό Κρασαδάκη. Οι συνέπειες του ατυχήματος ήταν σοβαρές, καθώς ο 76χρονος φέρει πολλαπλά κατάγματα, κυρίως στην κνήμη και τη γνάθο, ενώ έχει υποστεί και τραύματα σε σπονδυλική στήλη, μέση, λεκάνη και μηρό.

Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία του τροχαίου και να αποδοθούν οι ευθύνες.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις