Πιάστηκαν στα χέρια μετά από τροχαίο στο κέντρο του Ηρακλείου - Τον έριξε κάτω και τον πάτησε άλλο αυτοκίνητο!
Πιάστηκαν στα χέρια μετά από τροχαίο στο κέντρο του Ηρακλείου - Τον έριξε κάτω και τον πάτησε άλλο αυτοκίνητο!

Πιάστηκαν στα χέρια μετά από τροχαίο στο κέντρο του Ηρακλείου – Τον έριξε κάτω και τον πάτησε άλλο αυτοκίνητο!

Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης στην πλατεία Κορνάρου, στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου καβγάς μεταξύ δύο οδηγών κατέληξε στον τραυματισμό ενός 27χρονου μοτοσικλετιστή.

Ο νεαρός άνδρας νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) και πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι.

Το συμβάν ξεκίνησε από ένα τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, στο οποίο εμπλέκονταν ο 27χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας και ένας 24χρονος οδηγός αγροτικού φορτηγού. Παρά το γεγονός ότι το ατύχημα περιορίστηκε σε υλικές ζημιές, οι δύο οδηγοί άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα.

Η ένταση κορυφώθηκε, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να έρθουν στα χέρια. Κατά τη διάρκεια του καβγά, ο 27χρονος φέρεται να έπεσε στο οδόστρωμα, όπου τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι από διερχόμενο όχημα.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κρίνουν απαραίτητη τη χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του. Οι αρχές διερευνούν το περιστατικό, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τη συνέχεια των νομικών διαδικασιών.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις