Ηράκλειο: Τα νεότερα για την υγεία του Μανώλη Παπακαλιάτη - «Τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα»
Ηράκλειο: Τα νεότερα για την υγεία του Μανώλη Παπακαλιάτη - «Τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα»

Ηράκλειο: Τα νεότερα για την υγεία του Μανώλη Παπακαλιάτη – «Τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα»

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης, που έπεσε θύμα τροχαίου όταν παρασύρθηκε από μηχανάκι στην Κρήτη.

Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο για τον αγαπητό επιχειρηματία Μανώλη Παπακαλιάτη – Νοσηλεύεται στην ΜΕΘ

Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, μετά την παράσυρσή του από μηχανάκι κοντά στο σπίτι του, στην περιοχή του Αϊ Γιάννη στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη είναι πολυτραυματίας, ωστόσο σημειώνεται πως η κρανιοεγκεφαλική κάκωση που υπέστη από το ατύχημα δεν είναι πολύ σοβαρή, ενώ μια μικρή αιμορραγία που έχει, αντιμετωπίζεται συντηρητικά από τους θεράποντες ιατρούς. Τέλος, αιμοδυναμικά και αναπνευστικά είναι σταθερός μετά και το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για την υγεία του πατέρα Μανώλη Παπακαλιάτη λέγοντας πως «η κατάστασή του κρίνεται σταθερή. Δεν είναι διασωληνωμένος, έχει χειρουργηθεί για κατάγματα στον δεξιό μηριαίο και στη δεξιά κνήμη. Φέρει κατάγματα στο κεφάλι… Αιμοδυναμικά είναι σταθερός, αναπνευστικά είναι σταθερός. Είμαστε σε σταθερή κατάσταση. Σε έναν πολυτραυματία θεωρητικά υπάρχει κίνδυνος, αλλά με τα δεδομένα τα τωρινά, θεωρώ ότι είναι σε μια καλή σταθερή κατάσταση, κρίσιμη μεν, σταθερή δε, και αυτό είναι σημαντικό», δήλωσε αρχικά.

«Τα παιδιά του είναι στο πλευρό του. Ευτυχώς δεν έχει σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, έχει μια μικρή αιμορραγία που αντιμετωπίζεται συντηρητικά. Τα υπόλοιπα πιστεύω και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα», κατέληξε.

Οι εκπομπές «Super Κατερίνα» και «Happy Day» μετέδωσαν επίσης, δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο οποίος φέρεται να ανέφερε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τις ευχές που δέχθηκε για γρήγορη ανάρρωση του πατέρα του. Ο ίδιος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μανώλης Παπακαλιάτης κινούνταν πεζός στην οδό Κρασαδάκη, σε δρόμο με ελλιπή φωτισμό στην περιοχή του Αϊ Γιάννη Κνωσού, στο Ηράκλειο, όταν ένα διερχόμενο δίκυκλο τον παρέσυρε προκαλώντας του πολλαπλά τραύματα.

Ήταν μια από τις σχεδόν καθημερινές βόλτες που έκανε στις γειτονιές γύρω από το σπίτι του, σε ένα δρόμο που συνήθως, σύμφωνα με το neakriti.gr, τα οχήματα αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, χωρίς να υπάρχει φωτισμός ή διαγράμμιση.

Το δίκυκλο οδηγούσε ένας 57χρονος με συνεπιβάτη έναν 17χρονο, οι οποίοι σταμάτησαν και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις