Ανασχηματισμός ΠΑΣΟΚ: Οι εννέα Κρητικοί στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη - Ποιος ο ρόλος τους
Ανασχηματισμός ΠΑΣΟΚ: Οι εννέα Κρητικοί στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη - Ποιος ο ρόλος τους

Ανασχηματισμός ΠΑΣΟΚ: Οι εννέα Κρητικοί στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη – Ποιος ο ρόλος τους

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές τόσο σε κοινοβουλευτικό όσο και κομματικό επίπεδο, με αρκετούς Κρητικούς να αναβαθμίζονται σε καίριες θέσεις.

Οι αλλαγές περιλαμβάνουν την ενίσχυση του Πολιτικού Κέντρου, ενός νέου οργάνου που θα αντικαταστήσει το παλιό Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος, και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Μεταξύ των στενών συνεργατών με καταγωγή από την Κρήτη, η Όλγα Μαρκογιαννάκη αναλαμβάνει καθήκοντα Αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Λευτέρης Καρχιμάκης, ένας από τους πιο ισχυρούς συνεργάτες του Ανδρουλάκη, καταλαμβάνει θέση Συντονιστή της Ομάδας Προγράμματος στο Πολιτικό Κέντρο.

Παράλληλα, οι Κρητικοί Νίκος Χριστοδουλάκης και Μιλένα Αποστολάκη αποκτούν σημαντικούς ρόλους στο Πολιτικό Κέντρο, ενισχύοντας την κρητική παρουσία στην ηγεσία του κόμματος.

Στους κοινοβουλευτικούς τομείς, αρκετά πρόσωπα διατηρούν τις θέσεις τους, όπως ο Φραγκίσκος Παρασύρης στον τομέα της Ενέργειας, η Ελένη Βατσινά στη Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα, ο Μανόλης Χνάρης στην Αγροτική Ανάπτυξη και Τροφίμων, και η Κατερίνα Σπυριδάκη στον Τουρισμό. Επίσης, ο Μανόλης Χριστοδουλάκης, με ρίζες από την Κρήτη, παραμένει υπεύθυνος για τον τομέα του Περιβάλλοντος.

Οι αλλαγές αυτές επιβεβαιώνουν τη σημαντική θέση των Κρητικών στο νέο σχήμα του ΠΑΣΟΚ, αναδεικνύοντας τον ρόλο τους σε κεντρικές θέσεις του κόμματος.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις